Jobb inom ekonomi

Se vilka jobb vi har lediga inom våra mest populära yrkesområden inom ekonomi nedan.

Se alla jobb inom ekonomi

Bevaka jobb

Ange vilka jobb inom ekonomi som du är intresserad av och få e-post när vi får in lediga jobb som matchar dina kriterier.

Registrera CV

Är du redo för nya utmaningar inom ekonomi? Här kan du göra dig tillgänglig som jobbsökande utan att söka ett specifikt jobb.

Dfind Trainee

Dfind Trainee

Vill du ha en karriär utöver det vanliga? Är du snart klar med dina studier inom ekonomi eller har du nyligen tagit din examen och vill utveckla din karriär i raketfart? Då är Dfind Trainee något för dig. Vårt Traineeprogram är till för dig som verkligen vill utvecklas och siktar på en karriär som ledare och specialist.

Anmäl dig idag

Offertförfrågan

Anlita Dfind Finance för att hyra  eller rekrytera en ekonom. Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss inom 24 timmar.

Kontakta mig

Om Dfind Finance

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden och överträffa våra kunders och kandidaters förväntningar.

Idag är vi omkring 400 medarbetare i Stockholm, Södertälje, Göteborg, Borås, Malmö, Helsingborg, Uppsala och Västerås. Vi bistår våra kunder med ca 300 publika- och icke publika rekryteringsuppdrag per år.