När du behöver rekrytera ekonomer kan du anställa någon direkt. Eller så väljer du att hyra en ekonom. Oavsett vad kan vi hjälpa dig. Vi är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön.

Alla företag, stora som små, behöver anställa ekonomer. Samtidigt ställs idag helt nya krav på ekonomerna. Den nya tekniken i kombination med en allt mer föränderlig omvärld innebär att ekonomen blivit tvungen att utveckla nya spetskompetenser. Samtidigt blir ekonomerna själva mer och mer kräsna när dom väl ska byta jobb.

Allt det här innebär att konkurrensen är enorm – och att det krävs en hel del för att hitta rätt kompetens.

Söker du utan att finna?

Det händer alldeles för ofta att företag inte alls hittar rätt ekonom. Som arbetsgivare behöver du då ta dig en funderare på vad kandidaten verkligen behöver kunna, var dom finns och vilka krav du ska ställa.

Vi har alltid örat mot marken, håller koll på de senaste trenderna och är specialister på att rekrytera. Dessutom är alla som jobbar hos oss själva ekonomer och har arbetat i ledande positioner som ekonomichefer, revisorer, banktjänstemän eller business controllers. Detta gör att vi förstår ert behov och era utmaningar samtidigt som vi har koll på kandidaterna och deras behov och önskemål.

På så vis kan vi på Dfind Finance hjälpa er att hitta rätt ekonom oavsett om ni vill:

Vill du veta mer?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig med en ekonomispecialist. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.