När du behöver förstärka med ekonomer kan du anställa någon direkt. Eller så väljer du att hyra en ekonom, alltså ta in en ekonomikonsult. Det är en smart lösning när behovet är tidsbegränsat, men det finns också andra fördelar som du kanske inte tänker på.

Vid behov av en specifik kompetens under begränsad tid, vid systembyte eller förändringsprojekt på ekonomiavdelningen, korta och långsiktiga toppar, anställningsstopp eller i samband med sjukdom eller föräldraledighet rekommenderar vi dig att hyra en ekonom.

Alla känner vi oss väl lite extra entusiastiska när vi är nya på ett jobb. Och för en ekonomikonsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Dessutom brukar konsulter ha samlat på sig erfarenhet från många olika arbetsplatser, vilket minskar risken att man fastnar i gamla invanda tankegångar. Våra ekonomi- och redovisningskonsulter är också vana att snabbt sätta sig in i nya företag och verksamheter.

Vi ser till att du hittar rätt ekonom

Dessutom har vi en omfattande kvalitetssäkringen av konsulten innan anställning, för att säkerställa kompetens, personlighet och nivå på potentiell konsult. Detta skapar en trygghet för alla inblandade, så väl kund som konsult.

Så kvalitetssäkrar vi på Dfind Finance:

  • Minst två referenser
  • Kreditupplysning samt utdrag ur belastningsregistret
  • Ekonomi- och lönetester
  • Relevanta färdighetstester, t ex numeriskt
  • Bakgrundskontroll vid tillsättning av chefer

Våra konsulter är våra viktigaste medarbetare

Våra konsulter är väldigt viktiga för oss. Därför satsar vi lite extra på dem genom kompetensutveckling och nära dialog.

Vi jobbar hårt för att våra konsulter ska känna att dom utvecklas. Därför erbjuder vi kompetensutveckling genom vår samarbetspartner PwC. Hos dom har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarier för våra konsulter.

Det är även väldigt viktigt att våra konsulter trivs hos oss. Därför finns vi ofta på plats ute hos våra konsulter och samlas kring återkommande aktiviteter, såsom konsultträffar, olika nätverk och frukostträffar på vårt kontor.

Behöver du hyra ekonom?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.