När du behöver förstärka din organisation kan du välja att anställa någon direkt. Eller så väljer du att anlita en ekonomikonsult. Det är en smart lösning när behovet är tidsbegränsat, men det finns också andra fördelar som du kanske inte tänker på.

Vid behov av en specifik kompetens under begränsad tid, vid ett systembyte eller förändringsprojekt på ekonomiavdelningen, korta och långsiktiga toppar, anställningsstopp eller i samband med sjukdom eller föräldraledighet rekommenderar vi en konsultlösning.

Alla känner vi oss lite extra entusiastiska när vi är nya på ett jobb. För en ekonomikonsult är chansen stor att den känslan aldrig hinner avta. Dessutom har många av våra konsulter samlat på sig erfarenhet från många olika arbetsplatser, vilket minskar risken att fastna i invanda tankegångar. Våra konsulter är också vana att snabbt sätta sig in i nya frågeställningar, utmaningar, företag och verksamheter.

Vi ser till att du hittar rätt ekonom

Vi genomför alltid en omfattande kvalitetssäkring av våra konsulter innan anställning. Vi säkerställer kompetens, personlighet och nivå på våra kandidater. Detta skapar en trygghet för alla inblandade, såväl kunder som konsulter.

Så kvalitetssäkrar vi våra konsulter på Dfind Finance:

  • Minst två referenser
  • Kreditupplysning samt utdrag ur belastningsregistret
  • Ekonomi- och lönetester
  • Relevanta färdighetstester, t ex numeriskt
  • Bakgrundskontroll vid tillsättning av chefer

Våra konsulter är våra viktigaste medarbetare

Våra konsulter är väldigt viktiga för oss. Därför satsar vi på dem genom kompetensutveckling och nära dialog.

Vi jobbar hårt för att våra konsulter ska känna att dom utvecklas. Därför erbjuder vi kompetensutveckling genom olika samarbetspartners. Det finns ett brett och gediget utbud av utbildningar och nätverksträffar för våra konsulter.

Det är även viktigt att våra konsulter trivs hos oss. Därför finns vi ofta på plats ute hos våra kunder för att kunna stötta konsulten och kunden uppdraget. Dessutom samlas vi kring återkommande aktiviteter, såsom konsultträffar, olika nätverk och frukostträffar på vårt kontor.

Vill du anlita en ekonomikonsult?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att hitta rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.