Varje år rekryterar vi ekonomer till hundratals arbetsgivare i Sverige. Vårt nätverk består av högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Våra erfarenheter av rekrytering och ekonomi resulterar i effektiv, träffsäker rekrytering.

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar. Rekrytering är ett gediget hantverk som bäst levereras med kompetens, engagemang och kvalitet.

Vi använder oss av en gedigen  och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett mycket bra nätverk av ekonomer, erfarna samarbetspartners och ett av marknadens bästa paket för annonsspridning på nätet.

Våra rekryteringskonsulter är själva utbildade ekonomer med gedigen erfarenhet från såväl ekonomi- som rekryteringsarbete. Detta ger riktigt bra förutsättningar för att hitta rätt ekonomer till våra kunder. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning.

Behovet av stöd i en rekrytering kan variera. Om du inte är intresserad av en hel rekrytering kan vi även hjälpa till vid enskilda delar av en rekryteringsprocess, exempelvis:

  • CV-urval
  • Fördjupad kandidatbedömning, personbedömning med tester
  • Personlighets- och färdighetstester
  • Second opinion
  • Bakgrundskontroll

Behöver du rekrytera ekonom?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera rätt ekonom. Ring oss på 020-170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.