Varje år rekryterar vi ekonomer till 100-tals arbetsgivare i Sverige. Vårt nätverk består av högpresterande ekonomer i olika faser i karriären. Vi kan det här med rekrytering och vi kan ekonomi vilket resulterar i effektiv, träffsäker rekrytering.

Du träffar en person som både är sympatisk och sprudlar av energi. I det läget är det inte så konstigt om magkänslan skriker ja. Men tänk om du glömmer bort det viktigaste – hur lämplig är den sökande för just den här tjänsten? En rekrytering är bland de största investeringar som ett företag kan göra. Ändå är det många som låter magen bestämma, på ett sätt som de aldrig skulle drömma om när det gäller andra viktiga beslut.

Använd gärna magkänslan. Men inte när du rekryterar ekonomer.

Att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens är ett förtroende som vi tar på största allvar. Rekrytering är ett gediget hantverk som måste levereras med kompetens, engagemang och kvalitet utan att blanda in magkänsla och göra avkall på effektiviteten.

Vi använder oss av en gedigen och kvalitetssäkrad rekryteringsprocess, ett unikt ekonomnätverk, erfarna samarbetspartners och ett av marknadens bästa paket för annonsspridning på nätet.

Dessutom är våra rekryteringskonsulter själva ekonomer. Detta ger oss riktigt bra förutsättningar för att hitta rätt ekonom till er. Vi tar ett totalansvar för alla delar i processen från kravprofil till uppföljning.

Behovet av stöd i en rekrytering kan variera. Om du inte är intresserad av en hel rekrytering kan vi även hjälpa er med enskilda delar av en rekryteringsprocess, t ex:

  • CV-urval
  • Fördjupad kandidatbedömning, personbedömning med tester
  • Personlighets- och färdighetstester
  • Second opinion
  • Bakgrundskontroll

Behöver du rekrytera ekonom?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig att rekrytera rätt ekonom. Ring oss på 020 170 70 70 eller fyll i en offertförfrågan så kontaktar vi dig.