Behöver ni förstärkning med en IFRS-specialist eller en konsult för genomlysning av ert rapportpaket? Vi på Dfind är specialister på att matcha rätt kompetens till våra kunders behov och vi tror att träffsäkerheten beror på att flera av oss själva tidigare har arbetat i ledande positioner inom ekonomifunktionen och inom revision. 

Våra erfarenheter ger oss en unik förståelse för dina behov och för din vardag. Vi hjälper er att hitta den lämpligaste konsulten just nu och tar sedan hand om allt pappersarbete kring uppdraget.

Vi har många underkonsulter, både genom egna företagare och konsulter som ingår i ett nischat specialistbolag. Med stor sannolikhet hittar vi den ni söker i vårt nätverk. 

För oss är det viktigast att ha de vassaste och bästa konsulterna inte den största konsultstocken. Vi sköter administrationen, vilket gör det smidigt och enkelt för er. Vi kan ta över befintliga underkonsultavtal. Vi kvalitetssäkrar och gör bakgrundskontroll på våra leverantörer. Tryggt och säkert! Vi lämnar alltid kvalitetsgaranti.

Kontakt

Stockholm: Ulrika Lind, ulrika.lind@dfindfinance.se 
Göteborg
Sofia Hallberg, sofia.hallberg@dfindfinance.se
Malmö
Helena Wiktor, helena.wiktor@dfindfinance.se   
Borås
Helena Åhman, helena.ahman@dfindfinance.se