Aktuellt Hallå där Sibel Wolff, kommunikationschef för Proffice Group. Idag lanserar Dfind nya hemsidor, varför det?

– Mobilsurfandet ökar hela tiden och vi behöver möta det genom att vara tillgängliga för kandidater och kunder. Vi lanserar samtliga Dfind och Proffices hemsidor idag och senare i höst lanseras nya responsiva hemsidor i Norge, Danmark och Finland; antenn.se lanseras i december.

Vad blir den stora skillnaden mot tidigare?

– De nya hemsidorna är responsiva, det vill säga innehållet är det samma men anpassar sig utifrån om man surfar med en mobil, surfplatta eller dator. Även vår inspirationssajt dagensmojligheter.se integreras med våra hemsidor så att alla som kommer till oss, via de nyhetsbrev vi skickar ut, landar på våra hemsidor. Det gör det enkelt att ta sig vidare, läsa om våra tjänster och se alla lediga jobb.

Vilken är den största nyttan för dem som surfar Dfinds olika sajter?

- Den nya sajten bygger på en helt ny design och den största nyttan ligger i användarvänligheten. Detta innebär att t.ex. jobbsök, jobbevakningar och skapa profil nu är smidigare att använda och att besökarna kan använda våra hemsidor i vilken enhet som helst, utan att göra avkall på form och funktion Jag tror och hoppas att detta kommer att underlätta för såväl jobbsökande som kunder.

Vad är nästa steg?

- Idag har vi ett av marknaden enklaste ansökningsprocesser, där man bara behöver ladda upp sitt cv och den ska vi utveckla ytterligare för att göra jobbsökningsprocessen ännu enklare för våra kandidater. Vi utvecklar även andra digitala tjänster för våra konsulter och kunder för att förbättra vår service.