Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher.

Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina utmaningar.

Måste alla jobb hålla på så himla länge?

För dig som gillar omväxling vill vi tipsa om konsultrollen. En karriär med samma trygghet, samma pengar, men hela tiden nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Vi tror att det finns väldigt många som skulle tycka det är ett mer spännande arbetsliv.

Vi ser till att matcha din talang, kunskap och erfarenhet med vårt utvecklingskoncept. Idag samarbetar vi med en rad spännande företag med hög tillväxt och som ständigt är på väg framåt och står inför nya utmaningar.

Läs mer om vad det innebär att vara ekonomikonsult.

Så funkar det när du söker jobb hos oss

Fredrik berättar om hur det fungerar när du väl sökt jobb via oss, från ansökan till anställning. Och så berättar några av våra tidigare kandidater om deras erfarenheter från våra processer.