Det finns många fördelar med att välja Dfind Finance som samarbetspartner för dig som är egenföretagare eller som ingår i ett nischat specialistbolag. Den främsta fördelen är troligen att du får tillgång till många spännande och utvecklande uppdrag i ditt kompetensområde.

Som underkonsult genom Dfind Finance arbetar du via ditt egna företag. Du ingår i vårt nätverk och vi håller kontakten så att vi vet när du är tillgänglig för nya utmaningar. När vi sedan har uppdrag som matchar din profil tar vi kontakt med dig. 

Om du själv hittar ett uppdrag, men saknar ramavtal eller behöver en större aktör att gå igenom, kan vi hjälpa dig med process och en attraktiv modell för dig.

Vi har ramavtal med ett flertal av de större bolagen i Sverige av nationell och internationell karaktär och arbetar även med mindre bolag. Våra kunder finns idag både i den privata och offentliga sektorn.

När du samarbetar med Dfind Finance binder du dig aldrig till mer än ett uppdrag i taget, du behåller alltså din frihet, men ökar din trygghet.

Fördelar:

  • Du behöver inte lägga tid på att sälja in dig. Det jobbet gör vi. (Vi träffar hundratals kunder varje månad)

  • Du slipper tidsödande administration kopplat till ditt uppdrag och kan fokusera på det du är bäst på.

  • Om du har behov av hjälp med försäkringar till ditt bolag kan du kostnadsfritt ta del av rådgivning via vår samarbetspartner inom försäkringsfrågor.

  • Vi erbjuder många andra mervärden till våra konsulter och underkonsulter, i form av nätverksträffar, konsultmingel, föreläsningar och utbildningar.

  • Vi jobbar även med rekrytering och traditionell konsultverksamhet om du vill gå över i en anställning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss så berättar vi mer. 

Kontakt
Stockholm: Ulrika Lind, ulrika.lind@dfindfinance.se 
Göteborg: Sofia Hallberg, sofia.hallberg@dfindfinance.se
Malmö: Helena Wiktor, helena.wiktor@dfindfinance.se  Borås: Helena Åhman, helena.ahman@dfindfinance.se