Du har ett jobb där du tjänar bra. Samma arbetsplats och samma rutiner, dag efter dag. Du tröttnar och börjar leta efter ett nytt likadant, för det är så man gör. Men innan du fortsätter i samma spår, kolla med oss först.

Vi erbjuder en annan karriär med samma trygghet, men med omväxlande arbetsplatser, kollegor och arbetssätt. Kanske skulle du trivas bättre som ekonomikonsult hos oss?

Ekonomikonsult, så här fungerar det

När du jobbar som konsult hos Dfind Finance är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. När uppdraget är slut jobbar du och din konsultchef tillsammans för att hitta ett nytt, i linje med den karriär du ser framför dig. Det är viktigt för oss att du ska trivas. Därför har du alltid tillgång till din konsultchef hos oss, både under och mellan uppdragen. Alla våra konsultchefer är själva ekonomer och de kan därför hjälpa dig när du stöter på utmaningar på jobbet oavsett om det är kopplat till arbetsuppgifterna, arbetsplatsen eller om du bara behöver någon som lyssnar.

Vi vill att du ska utvecklas

Våra konsulter är våra viktigaste medarbetare. Det är dom som är vårt ansikte utåt och som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Därför satsar vi lite extra på våra konsulter. För dig som vill kompetensutvecklas har vi ett samarbete med PwC vilket ger ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarier. Något som också är viktigt för oss är att du har möjlighet att bygga upp ett starkt kontaktnät. Därför ordnar vi bland annat nätverksträffar, föreläsningar, konsultträffar och mingel, där du och dina kollegor kan lära känna varandra och utbyta erfarenheter.

Den viktiga tryggheten

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Fördelarna med en omväxlande karriär som ekonomikonsult

Se vår konsultchef André berätta om hur det är att vara konsult hos oss. Och möt några av våra konsulter som berättar varför de har valt att jobba som just konsulter.