Som konsult på Dfind Finance får du en karriär med omväxlande arbetsplatser, kollegor och arbetssätt, samtidigt som vi erbjuder en grundtrygghet i din anställning hos oss. Vi tror att trygghet och omväxling är två bidragande orsaker till att så många trivs som konsulter hos oss.

Ekonomikonsult, så här fungerar det

När du jobbar som konsult hos Dfind Finance är det vi som är din arbetsgivare men du har din dagliga arbetsplats hos någon av våra kunder. När uppdraget är slut jobbar du och din konsultchef tillsammans för att hitta ett nytt, i linje med den karriär du ser framför dig. Det är viktigt för oss att du ska trivas. Därför har du alltid tillgång till din konsultchef hos oss, både under och mellan uppdragen. Alla våra konsultchefer är själva ekonomer och de kan därför hjälpa dig när du stöter på utmaningar på jobbet.

Vi vill att du ska utvecklas

Våra konsulter är våra viktigaste medarbetare. De är vårt ansikte utåt och de representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Därför satsar vi lite extra på våra konsulter. För dig som vill kompetensutvecklas har vi ett samarbete med PwC vilket ger ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarier. Något som också är viktigt för oss är att du har möjlighet att bygga upp ett starkt kontaktnät. Därför ordnar vi bland annat nätverksträffar, föreläsningar, konsultträffar och mingel, där du och dina kollegor kan lära känna varandra och utbyta erfarenheter.

Den viktiga tryggheten

Konsultrollen och omväxling i all ära, men din trygghet är förstås också viktig. Självklart har vi kollektivavtal, pension och försäkringar. Dessutom har du så klart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Fördelarna med en omväxlande karriär som ekonomikonsult

Se vår konsultchef André berätta om hur det är att vara konsult hos oss. Och möt några av våra konsulter som berättar varför de har valt att jobba som just konsulter.