Affärsinriktad Ekonomichef till CWS-boco Sweden AB i Sigtuna

Publicerad:
2018-07-06
Ort:
Sigtuna, Stockholms län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201160930
Sista ansökningsdag:
2018-08-17
Kontakt:
Fredrik Sjöberg
Vill du arbeta på en levande arbetsplats där det hela tiden händer saker? Är du en person med bred erfarenhet av controlling och trivs när du får möjligheten att använda hela din kompetens? Tycker du om att utveckla rutiner, arbeta verksamhetsnära och vara lite av en spindel i nätet? Då kan det vara dig vi söker!

Som Ekonomichef på CWS-boco har du en mycket viktig funktion och är en tydlig del av bolagets framgång. Du har ett övergripande helhetsansvar för vår ekonomifunktion, vilken innefattar både redovisning och controlling, där du har ett direkt personalansvar för 6 personer.

Som Ekonomichef leder du enheten genom ett coachande och närvarande ledarskap . Rollen innefattar yttersta ansvar avseende de ekonomiska systemen, bokslutsarbete och upprättande av årsredovisningar samt rapportering (extern som intern).

Du är också en viktig och drivande del i den löpande utvecklingen av processer och rutiner.

Tjänsten innefattar även en tydligt controlling-inriktad del genom affärsnära analyser samt att du tillsammans med övriga är ett tydligt stöd för resultatansvariga inom bolaget.

Du är den naturliga kontakten mot revisorer och mot bolagets ägare.

Uppdragsgivare: CWS-boco Sweden AB

Ort: Stockholm /Arlandastad

Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad civilekonom eller motsvarande. Du har flerårig erfarenhet av att arbeta brett inom redovisning och ekonomistyrning men har en tydlig inriktning mot controlling och rapportering då bokslutsarbetet främst utförs av övriga på avdelningen.

Eftersom ledarskapet är mycket viktigt för oss CWS-boco, har du bred chefserfarenhet och är van att leda i förändring. Du trivs i en affärsnära roll med möjlighet att påverka. Rapportering samt koncernspråk är på engelska vilket du känner dig trygg med.

Som person är du prestigelös, driven och är genom din erfarenhet trygg i dig själv. Du har förmågan att prioritera och organisera arbetet och trivs i en roll där du får lösa problem och utveckla rutiner. Då tjänsten innebär mycket kontakter, internt som externt, är det viktigt att du har en öppen och kommunikativ personlighet som uppskattar möjligheten till många kontaktytor.

Stämmer detta in på dig? Då kan vi erbjuda dig ett spännande arbete i en prestigelös men samtidigt driven miljö där du får vara delaktig och ges en möjlighet att vara med på en resa i företagets spännande utveckling. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande, dock senast den 15 augusti. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Då vi närmar oss semestertider, kommer dock processen att gå ner i en lugnare takt under perioden 9 juli-9 augusti- Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Sjöberg, 070-348 99 96 alternativt fredrik.sjoberg@dfindfinance.se . Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Organisationsbeskrivning
Med en genomtänkt tvätt- och textilservice tar vi ansvar för att kunderna alltid har arbetskläder, textilier, entrémattor, hygien- och städprodukter på plats. Men vårt uppdrag börjar egentligen långt innan de första plaggen ligger i tvättmaskinen. Med kunskap och engagemang hjälper vi kunden att analysera behoven. Alltid med fokus på problemlösning, miljöhänsyn och kostnadskontroll. Vi ger oss inte förrän vi har hittat den optimala lösningen – och den kan alltid bli bättre. CWS-Boco Group och Initial ingick ett joint venture i juni 2017. Bolaget har 16 nationella dotterbolag och sysselsätter cirka 10 800 anställda över hela världen. Franz Haniel & Cie. GmbH innehar 82 procent av aktierna i det nya joint venture och Rentokil Initial plc 18 procent. Det ger oss de rätta musklerna för att tänka nytt och driva utvecklingen i vår bransch. Och du kan lita på att vi finns kvar här för att serva kunder även imorgon. CWS-boco/Initial finns på följande orter: Avesta, Göteborg, Karlstad, Malmö, Oskarström, Sandby, Skara, Arlandastad, Varberg, Norrköping, Staffanstorp och Järfälla. Alla våra tvätterier har en gång startats av entreprenörer som servat kunder och drivit utvecklingen av tvätt- och textilservice på sin ort. Det ger oss en stark lokal förankring med nära kundrelationer och engagerade medarbetare. Läs mer på www.cws-boco.se

I samarbete med Dfind Finance rekryterar nu CWS-boco Sweden AB en Ekonomichef.