Affärsinriktad rekryteringskonsult i Malmö

Publicerad:
2018-03-12
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201131335
Sista ansökningsdag:
2018-04-12
Kontakt:
Helena Wiktor
Telefonnummer:
+46733434336
Vill du precis som vi hjälpa människor och företag att växa?

Vad sägs om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor som har nära till skratt och ett stort intresse för ekonomi?

Dfind Finance i region syd expanderar och förstärker nu rekryteringsverksamheten med ytterligare en affärsinriktad rekryteringskonsult som älskar att bygga nätverk och relationer. Vår rekryteringsaffär är viktig för oss och vi arbetar med evidensbaserad rekrytering där vi ligger i framkant gällande processer, metoder, search, analyser/tester samt kunskap om arbetsmarknaden såväl lokalt som globalt.

Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområden
Som rekryteringskonsult hos oss på Dfind Finance får du arbeta i en professionell miljö med hög ambitionsnivå. Du får en fantastisk möjlighet att tillhöra ett team med stort driv, engagemang och respekt för varandras kunskap. Ditt uppdrag är att påverka arbetsmarknaden genom att hjälpa företag att hitta rätt medarbetare samt att hjälpa människor till rätt jobb.

Som rekryteringskonsult får du ett helhetsansvar för att leverera rekryteringstjänster inom området ekonomi. Du ansvarar för rekryteringsprocessen från start till mål genom försäljning, behovsanalysarbete, urval, fördjupade personbedömningar, referenstagning etc. Du kommer att arbeta med ett eget resultatansvar samtidigt som vi också arbetar nära tillsammans i teamet.

Placering: Malmö

Omfattning: Heltid

Kunskaper/ erfarenhet och personliga egenskaper
Vi söker dig som har en akademisk examen, gärna inom ekonomi. Det är mycket meriterande om du också har arbetat inom området ekonomi, har tidigare erfarenhet av rekrytering samt av att skapa nätverk bland kandidater och kunder. För att trivas i rollen hos oss tror vi att du är är engagerad, lyhörd och trivs med att arbeta både självständigt och i team. Då rollen innebär mycket konsultativt arbete är det viktigt att du känner dig komfortabel med att möta kunder från olika branscher och olika bolag. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo samt att du har förmåga att skapa förtroende hos både kunder och kandidater.

Viktiga egenskaper för rollen är ett utpräglat affärssinne och ett resultatorienterat förhållningssätt. Vidare har du ett starkt engagemang i det du företar dig och ett genuint intresse för människor. För att lyckas i rollen som rekryteringskonsult behöver du även vara strukturerad och besitta god förmåga att planera din tid på ett effektivt sätt. Du har en positiv grundsyn och brinner för att lyckas i ditt arbete!

Du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Varmt välkommen med din ansökan!

Mer information om tjänsten: Varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef Helena Wiktor på telefon 073- 343 43 36, eller mail helena.wiktor@dfindfinance.se, eller rekryteringschef Charlotte Hoflin på telefon, 0727-01 67 57 eller på mail charlotte.hoflin@dfindfinance.se

Sista ansökningsdatum: 2018-04-12

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.