Ansök

Du söker jobbet nedan

Ekonom med ansvar för lånereskontra till Newsec i Göteborg

Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
201214716
Kvalificerad Ekonom med ansvar för lånereskontra till Newsec i Göteborg
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar. Nu söker vi en kvalificerad Ekonom med stort engagemang som vill ingå i ett dedikerat team.

Din roll
Som Ekonom ingår du i ett team som säkerställer en trygg hantering av vår kunds ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Vår kund är en aktiv samhällsbyggare och en långsiktig ägare av hyresrätter i Sverige samt samhällsfastigheter och utvecklingsfastigheter i Norden. Som Ekonom jobbar du i ett nära samarbete med kund och kollegor för att säkerställa en hög kvalité på leverans. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder och medarbetare.

Som kvalificerad Ekonom kommer du att arbeta brett med den löpande redovisningen. Du kommer att ha huvudansvaret för kundens lånesystem och reskontra med dess olika variationer av finansieringslösningar. Du kommer att arbeta nära kunden varför vi sätter stort värde på din förmåga att skapa en god kundrelation och ser möjlighet att anpassa rollen efter dina erfarenheter.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:

• Lånesystem och reskontra

• bokföring och löpande redovisning

• ekonomisk analys och rapportering

• skatteberäkning

• att upprätta bokslut och årsredovisning

• uppföljning av likviditet, budget och prognos

• att hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler

• avstämning av balansräkningens konton

• att tillhandahålla den övriga ekonomiska information kunden

efterfrågar om sina bolag

• revisors- och myndighetskontakter

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad.

Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisning. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel.

Din värdegrund
Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder. Du har siktet inställt på att leverera lösningar och tjänster av högsta kvalitet som överträffar såväl kundens högsta förväntningar som konkurrenternas yttersta förmåga. Du delar vår vilja att söka och pröva nya lösningar, att leda utvecklingen av nya tjänster och erbjudanden, att våga agera otraditionellt. Du säkerställer att varje kunds integritet upprätthålls till 100 %, att varje uppdrag genomförs med hög affärsetik och moral och med kundens bästa för ögonen.

Ditt Newsec
Vi erbjuder ett stimulerande arbete i en dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling såväl personligt som yrkesmässigt. Du får en möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel och har flera år i rad valts till en av Sveriges bästa arbetsplatser. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Newsec

Ort: Göteborg

Låter det här som någonting för dig?
Tjänsten är på heltid, tillsvidare och placerad i centrala Göteborg. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofia Hallberg, tel. 0733-570836. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Urval och intervjuer sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vi ser fram emot din ansökan!