Bokslutssjälvständig redovisningsekonom i Malmö

Publicerad:
2018-02-19
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201125977
Sista ansökningsdag:
2018-03-23
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733430390
Redovisningsekonom
Är du bokslutssjälvständig redovisningsekonom? Är du nyfiken på vad rollen som konsult kan erbjuda? Då har vi det som kan bli ditt första uppdrag som konsult på Dfind Finance. Hos en av våra kunder inom livsmedelsbranschen söker vi nu dig som vill arbeta som redovisningsekonom i ett team på fem personer. Dina arbetsuppgifter blir följande:

Omfattning: Heltid, uppdraget förväntas starta så snart som möjligt och pågå under ca 6 månader. Detta blir ditt första uppdrag som tillsvidareanställd konsult hos oss på Dfind Finance. Alternativt samarbetar vi gärna med dig som är underkonsult.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson, johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733430390

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har således god kunskap i redovisning, moms- och skattelagstiftning. Du har goda kunskaper i Officepaketet och har du arbetat i Visma SPCS är det meriterande. Som person är du seviceminded och du arbetar med ett analytiskt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett team och arbetar strukturerat. Sist men inte minst är du flexibel och handlingskraftig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.