Bokslutssjälvständig redovisningsekonom i Landskrona

Publicerad:
2018-02-22
Ort:
Landskrona, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201126868
Sista ansökningsdag:
2018-03-22
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi!

Är du bokslutssjälvständig redovisningsekonom och nyfiken på vad rollen som konsult kan erbjuda? Då har vi det som kan bli ditt första uppdrag som konsult på Dfind Finance. Hos vår stora internationella kund i Landskrona söker vi nu dig som vill arbeta som redovisningsekonom i ett team på sex personer. Uppdraget startar inom en månad och pågår till den 31/12-18.

Din nya roll:
Som redovisningsekonom hos vår kund får du bland annat följande arbetsuppgifter;

  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete såsom avskrivningar, avstämning av balansposter, reserveringar
  • Upprätta underlag till årsredovisning och revisorer
  • Vara ett bollplank till redovisningschefen i redovisningsfrågor
  • Andra redovisningsrelaterade ad hoc uppgifter
  • Du är en del av redovisningsavdelningen och kommer erbjudas ett omväxlande uppdrag ihop med trevliga arbetskamrater med möjlighet till mycket eget ansvar.

Det här är du:
Du som söker har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du är trygg i din roll som redovisningsekonom och har minst 3 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Din kunskap i redovisning, moms- och skattelagstiftning är mycket god. Du har även goda kunskaper i Officepaketet och har du arbetat i Dynamics AX är det meriterande. Som person är du noggrann och service minded och du har ett analytiskt förhållningssätt. Du trivs med att arbeta i ett team och arbetar strukturerat. Sist men inte minst är du flexibel och handlingskraftig.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Landskrona

Omfattning: Heltid

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsten tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.