Bokslutssjälvständig redovisningsekonom i Malmö

Publicerad:
2018-04-26
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201144640
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
Bokslutssjälvständig Redovisningsekonom

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.

Är du en erfaren redovisningsekonom som är intresserad av att arbeta som konsult? Då har vi en spännande möjlighet för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. För kunds räkning söker vi nu dig som är redovisningsekonom och som vill arbeta i en bred tjänst med följande ansvarsområden:
- Löpande bokföring, in- och utbetalningar.

- Kund- och leverantörsreskontra

- Likviditetsrapportering

- Månadsbokslut

- Årsbokslut

- Periodiseringar

- Avstämningar

- Moms och arbetsgivardeklarationer

För rollen krävs det att du är trygg i dina redovisningskunskaper och att du trivs med att arbeta i ett team.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90.. Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:
Rollen som redovisningsekonom förutsätter att du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst ett års dokumenterad erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Du har därmed en god förståelse för sambandet mellan resultat- och balansräkning, samtidigt som du också har ett intresse för det operativa redovisningsarbetet.

Vidare har du goda kunskaper i både svenska och engelska. Du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat i något av de större affärssystemen samt i Excel.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi

välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det

ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.