Bolagsansvarig redovisningsekonom till kund i Stockholm

Publicerad:
2018-04-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201138358
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontakt:
Veronica Söderström
Till vår kund i centrala Stockholm söker vi nu en redovisningsekonom med bolagsansvar. Bolaget är ett entreprenörsdrivet och ungt företag med en spännande utvecklingsresa framför sig. På denna resa behöver dem de bästa talangerna!

Om rollen
I din roll som bolagsansvarig säkerställer du att gällande redovisningsregler efterlevs och kvalitetssäkrar bokslutet i moderbolaget. Du kommer att bli en del av ett härligt team på 12 personer där du kommer att sköta hela flödet från kundreskontra till månadsbokslut samt rapportering och upprättande av årsredovisning. Det är ett högt tempo hos kunden och dem är i en snabbföränderlig miljö där nya idéer uppmuntras!

Detta är ett konsultuppdrag på 6 månader där ambitionen är att du ska bli anställd hos kunden när konsultuppdraget upphör.

Arbetsuppgifter:

  • Månadsbokslut
  • Årsbokslut
  • Kundreskontra
  • Rapportering
  • Årsredovisning
  • Balansavstämningar
  • Momsdeklaration
Vem söker vi
Som kundens nya redovisningstalang bör du ha en högskoleexamen i ekonomi eller motsvarande. Du bör även ha arbetat med redovisning eller revision i minst 3 år. För att trivas och lyckas i rollen som bolagsansvarig behöver du vara noggrann och strukturerad samt självständigt kunna driva ditt arbete framåt. Det är även viktigt att du har god social kompetens, ett starkt driv och gillar att vara i en föränderlig miljö med högt tempo. Du är en lösningsorienterad lagspelare som vill vara med och ta ditt team till nästa nivå!

Vi ser gärna att du har arbetat brett inom redovisning, antingen som redovisningskonsult eller revisorsassistent. Du är trygg i dina kunskaper inom kvalificerad redovisning och det är ett krav att du har erfarenhet från momspliktig verksamhet. I och med att kunden är en internationell organisation är det viktigt att du talar flytande engelska och svenska.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Centrala Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan omgående.

För information: För mer information kontakta gärna Talent Manager veronica.soderstrom@dfindfinance.se eller rekryterande Konsultchef marika.lastell@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett bolag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Hos oss får du möjligheten att förvärva erfarenhet inom olika branscher och organisationer och därmed bygga ett mycket starkt CV.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.