BRF-samordnare PEAB Bostad AB i Göteborg

Publicerad:
2018-02-14
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Övrigt
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201123754
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Susanne Areschoug
Telefonnummer:
0729-889430
Peab är Nordens Samhällsbyggare med 15.000 anställda och en omsättning överstigande 49 miljarder kronor. Koncernen har strategiskt placerade kontor i Sverige, Norge och Finland. Huvudkontoret är beläget i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är börsnoterad vid NASDAQ Stockholm. Peab Bostad AB är en av Sveriges största bostadsutvecklare och en del av Peabkoncernen. Vi är ca 160 medarbetare och har en omsättning på 6 miljarder.

Peab Bostad söker nu en BRF-samordnare i Göteborg som ansvarar för kontakten mellan Peab Bostad och våra byggstyrelser. Du kommer vara involverad i regionens samtliga projekt och bli en viktig nyckelspelare. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med intressanta projekt, inspirerande kollegor och stora utvecklingsmöjligheter. Följ med på vår resa till att bli Sveriges bästa bostadsutvecklare!

Arbetsuppgifter
Som Brf-samordnare ingår du i en grupp om fyra personer. Gruppen kommer bestå av dig, en ekonom, en administratör samt en brf-ansvarig. Ni representerar Brf-gruppen inom Peab Bostad Väst och har ett tätt samarbete med övriga inom regionen, såsom tex projektledare, kundansvariga, marknadskoordinatorer mm.

I tjänsten har du som ansvar att ta fram underlag till byggstyrelsen och hantera de frågor som uppkommer i gränssnittet mellan produktion/bostadsutveckling och överlämning till bostadsrättsföreningen. Detta görs i nära samarbete med projektledare och brf-grupp. Det kan tex vara kontakt med bank i samband med slutplacering av lånen eller bistå styrelsen i samband med tecknande av förhandsavtal, sidoavtal eller försäkringar. I denna roll kommer du också representera föreningen genom att t.ex. delta på slutbesiktningar, föreningsmöten, informationsmöte innan inflyttningar mm.

Peab Bostad är en beställarorganisation varför tjänsten innebär många olika typer av kontaktytor med bl.a. andra affärsområden, konsulter, finansinstitut, byggproduktion och viktigaste av allt, våra kunder. Rollen kommer ge dig värdefulla erfarenheter och möjligheter att utvecklas med utmanande arbetsuppgifter där alla olika parter ska samverka för att nå det gemensamma målet och hålla tidplanen. Viss arbetstid förekommer på kvällstid, exempelvis föreningsstämmor och informationsmöten

Vem är du?
Vi söker dig som tycker om att arbeta i en bred roll. Din utbildning är inte avgörande men vi ser gärna att du har insikt i t.ex Jordabalken eller annan relevant juridikkunskap. Kunskap om Bostadsrättslagen och erfarenhet från brf-styrelsearbete kommer att göra det lättare för dig att lyckas i rollen. Det är fördelaktigt om du har arbetat med fastighetsköp/mäklare, lantmäteri- eller bankfrågor tidigare, men det är inget krav. Viss byggteknisk kunskap är också en fördel.

Som person är du engagerad, initiativrik, analytisk och noggrann. Du trivs med utmaningar, är flexibel och gillar att hantera många beslutsprocesser samtidigt. Framförallt är du nyfiken och villig att lära och tänka nytt. Din potential och personliga egenskaper kommer att vara avgörande i urval och slutgiltigt val.

Delaktighet är viktigt för oss och vi vill att våra medarbetare är med och påverkar. Vi är enormt stolta över vår resa och ser fram emot att träffa dig som är nyfiken på att följa med oss framåt.

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430

Sista ansökningsdatum: Välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2018-03-31 Vi intervjuer kandidater löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Vi erbjuder
I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!