Business Controller i Malmö

Publicerad:
2018-04-26
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201144698
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
Business Controller

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.
Vi växer och söker därför fler Business Controllers som vill arbeta i Malmö. Är du på jakt efter en ny utmaning och är nyfiken på konsultrollen? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Din nya roll:
I din roll som Business Controller kommer du agera stöd till de operativa verksamheterna gällande rapportering, analyser och uppföljning. Vidare kommer du att upprätta prognoser, arbeta med investeringskalkyler och efterkalkyler samt aktivt arbeta med de operativa verksamheterna med att utveckla nya mer effektiva flöden, processer och affärupplägg.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst två års erfarenhet av en roll som Business Controller eller av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom budget-, prognos- och uppföljningsarbete.

Som person är du professionell, strukturerad och självgående. Du är kundfokuserad och har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser,

nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.