Business Controller i Malmö

Publicerad:
2018-09-04
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201169206
Sista ansökningsdag:
2018-10-04
Kontakt:
Magnus Persson
Telefonnummer:
070-3148772
Dfind Finance söker för kunds räkning en Business Controller till ett tillverkande företag i Malmöregionen. Du blir anställd hos oss på Dfind Finance och uthyrd till kund.

Ditt ansvar innefattar bokslutsarbete, budget, prognosarbete samt hedging. Rollen innefattar även analys och rapportering av försäljning, uppföljning av kundprojekt samt rapportering och analys av balansräkning.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmöregionen

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Välkommen att kontakta Magnus Persson via magnus.persson@dfindfinance.se vid eventuella frågor

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och har efter dina studier minst 5-10 års erfarenhet från redovisning och controlling, gärna i en internationellt bolag. Du har mycket goda kunskaper i engelska i både tal och skrift samt i Excel. Har du erfarenhet av arbete i SAP, Movex, QlikView och/eller hyperion är detta meriterande.

Du besitter en stark egen drivkraft och en mycket god samarbetsförmåga. Vidare är du engagerad och självgående och van att arbeta i en dynamisk miljö. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi är:

Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.