Business Controller i Helsingborg

Publicerad:
2018-09-27
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201174741
Sista ansökningsdag:
2018-10-31
Kontakt:
Titti Eiman
Telefonnummer:
0702168358
Business Controller
Har du tidigare arbetat som Business Controller och är på jakt efter en ny utmaning? Då har vi ett spännande uppdrag för dig som vill utvecklas tillsammans med oss. I samarbete med vår kund inom livsmedelsbranschen i Helsingborg söker vi nu en erfaren Business Controller med en god analytisk förmåga.

Din nya roll består bland annat av:

  • Bygga analyser utifrån BI-system
  • Sammanställning och rapportering
  • Budget och prognosarbete
  • Bokslutsarbete
  • Analysuppföljning av kunder, kundvolym och priser
Du kommer att vara en del av ett internationellt team som präglas av en positiv anda.

Det här är du:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi, eller motsvarande. Du har minst 3 års erfarenhet av en likvärdig roll som Business Controller och besitter ett tekniskt intresse.
Du är en van Excel-användare och är trygg i din engelska i så väl tal som skrift. Har du tidigare erfarenhet av affärssystemet Cognos är det meriterande, men inget krav.

Som person är du en drivande, proaktiv och inte är rädd för egna initiativ. Vi ser gärna att du är en duktig analytiker som kan tolka, förstå och lösa frågeställningar, och även förmedla slutsatserna av dem. Vidare är du en god kommunikatör, har lätt för att samarbeta och van att planera och organisera ditt arbete.

För oss är det viktigt att alla kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomna alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Titti Eiman på titti.eiman@dfindfinance.se eller 0702-168 358 alternativt Louise Norrving på louise.norrving@dfindfinance.se eller 0701-043 837. Välkommen med din ansökan!

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.