Business Controller till 4Sound i Haninge

Publicerad:
2018-12-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201181479
Sista ansökningsdag:
2018-12-17
Kontakt:
Emily Beijer
Telefonnummer:
0708-23 75 14
Är du en självgående business controller med öga för både helhet och detaljer? Söker du en utmaning och tilltalas av möjligheten av att få vara med på en resa med siktet inställt på förändring och utveckling mot nya höjder. På 4Sound skulle du som business controller inneha en nyckelroll i ett bolag präglat av framtidstro och potential att verka på de flesta Europeiska marknader.

4Sound är idag den klart största aktören på den nordiska marknaden inom musikinstrument, och är numera med sina 34 butiker samt e-handel marknadsledande i Skandinavien med en marknadsandel på ca 50%.

4Sound driver både detaljhandelsverksamhet, i butik och på web under samma namn. Företaget befinner sig i en spännande fas med ökat tillskott av kapital och fokus på att stärka ekonomi och produktorganisation för att på bästa sätt möta den kommande efterfrågan nationellt och internationellt.

Som business controller på 4Sound har du huvudansvaret för företagets budgetarbete och budgetuppföljning. Du backar upp ledning och försäljningsorganisation analytiskt utifrån din erfarenhet och kompetens. Företaget har redan kommit en bit på resan vad gäller struktur, överblick och ett enhetligt sortiment. Givet företagets breda geografisk täckning, 150 leverantörer och 30 000 artiklar är ditt uppdrag som business controller ytterst centralt i företagets fortsatta vision och utveckling. I ditt uppdrag ingår att ta fram information i affärssystem (Visma Business och Visma Global) samt arbete i Excel på avancerad nivå.

4Sound har i dagsläget 300 medarbetare, varav 60 på huvudkontoret i Haninge/Handen där du som business controller kommer att arbeta. Ekonomifunktionen består av tretton personer, där du som enda business controller rapporterar direkt till CFO. Du kommer att välkomnas till ett positivt och prestigelöst team, delvis med medarbetare vars hjärta klappar lite extra för musik.

Uppdragsgivare: 4Sound Logistics AB

Ort: Stockholm/Haninge

Omfattning: Heltid, tillsvidare

Vem söker vi?
Den vi söker har ett par års erfarenhet i rollen som business controller. Har du retailbakgrund är det meriterande. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper i svenska och engelska, systemvana och goda kunskaper i Excel.

För att lyckas i din roll är erfarenhet av en förändringsresa med fokus på expansion, ökad lönsamhet eller marknadsanpassning en fördel. Som person är du positiv och prestigelös med siktet inställt på samarbete och support utifrån verksamhetens behov och förutsättningar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Har du de kvalifikationer vi söker är du varmt välkommen med din ansökan snarast. Vänligen notera att urval och intervjuer sker löpande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance. Ansökan sker via www.dfindfinance.se

Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Emily Beijer på telefon 0708-237514 eller mejl emily.beijer@dfindfinance.se

Företagsbeskrivning

4Sound är Sveriges ledande musikkedja med 18 musikaffärer och en web-shop som är öppen dygnet runt. Hos oss hittar du allt från blockflöjter till inspelningsstudios, trummor, massor av gitarrer och keyboards. Våra medarbetare är erfarna musiker som vet vad du behöver och vad som passar bäst just för dig. Vi arbetar bara med de bästa varumärkena som Gibson, Yamaha, Fender, Roland för att bara nämna några. Hos oss kan du även köpa Playalong – musikutbildning på nätet och vi erbjuder även Playsafe - försäkring för musikinstrument.