Controller i Köping

Publicerad:
2018-08-08
Ort:
Köping, Västmanlands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201165384
Sista ansökningsdag:
2018-08-23
Kontakt:
Fredrik Patcha
Controller till GKN
Vi kan nu erbjuda en spännande tjänst för en Controller som vill vara med i vår fortsatta verksamhetsutveckling. Välkommen till vår controllerfamilj om fem personer med nära till skratt och högt i tak!

Arbetsuppgifter

Som controller kommer du att jobba med ekonomisk uppföljning och genomföra intäkts- och lönsamhetsanalyser av vår produktionsverksamhet. I dina arbetsuppgifter ingår även att jobba med:

  • Beräkning, prognostisering och uppföljning av kostnader i produktion
  • Materialkostnader
  • Försäljning- och lönsamhetsanalyser per produkt och kund
  • Budget- och prognosarbete
  • Effektiviseringsprojekt
  • Verksamhetsnära stöd med fokus både på detaljer och helhet
  • Aktivt stödja och vara ledningen behjälplig i olika frågor
Omfattning: Heltid, tillsvidare

Sista ansökningsdag: 2018-08-23, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

Ansökan sker via www.dfindfinance.se

För information: I denna rekrytering samarbetar GKN med Dfind Finance. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Fredrik Patcha, 070 – 368 18 82.

Vem söker vi?
Du som har en ekonomiexamen eller liknande med några års erfarenhet av arbete som controller, gärna mot produktion, kommer att trivas bra här! Dina goda kunskaper i Excel liksom din erfarenhet av att arbeta i affärssystem kommer väl till användning hos oss. Du har erfarenhet och intresse av att arbeta i ett snabbväxande företag. I rollen kommer du att få nytt av din kommunikativa och pedagogiska ådra då tjänsten innebär mycket kontakter både internt och externt. Både engelska och svenska förekommer hos oss. Har du dessutom erfarenhet av projektredovisning och erfarenhet av arbete i tillverkande industri, gärna fordonsindustrin, är detta en klar merit.

Personliga egenskaper
Ditt naturliga driv och trivsel med att arbeta proaktivt kommer väl till pass här! Du kan lyfta blicken och att se helheten är ett naturligt angreppssätt för dig. Du använder sedan din analytiska förmåga och kan se väsentliga detaljer och vara precis. Här får du utlopp för ditt intresse för framgångsrik produktionsverksamhet och trivsel att jobba produktionsnära. Hos oss får du jobba i grupp och samarbeta med medarbetare för att driva utvecklingen framåt och nå resultat!

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

GKN Driveline Köping AB är ett center of exellence för AWD-system (fyrhjulsdrift) på personbilsmarknaden. Det är ett modernt produktionsinriktat verkstadsföretag med toppmodern maskinpark och de anställda förser företagets globala kunder med marknadsledande produkter. Företaget har produktion och produktutveckling i Köping med totalt cirka 1000 personer. Framtidens utmaningar möts med kraft, uppfinningsrikedom och uthållighet.