Controller till attraktiv kommunikationsbyrå i Göteborg

Publicerad:
2018-07-06
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Business Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201156085
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Petra Govik
Söker du en ny spännande roll som controller på en attraktiv arbetsplats i hjärtat av Göteborg? Då har Dfind Finance just nu möjligheten att erbjuda denna roll. Till en välrenommerad kommunikationsbyrå söker vi en person som kan förstärka avdelningens controllerfunktion.

I rollen ingår att utveckla modeller och verktyg för ekonomistyrning och kontroll samt att allmänt bidra med förbättringar av rutiner och processer. Du kommer att arbeta fram och kvalitetssäkra fungerande rutiner för ekonomisk planering och resultatuppföljning och förväntas bland annat ta fram analyser och lönsamhetsberäkningar som underlag för beslut. Diverse ad hoc-uppgifter ingår också i rollen.

Rollen är ett konsultuppdrag med tillsättning så snart som möjligt.

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Ansök därför så snart som möjligt.

För information: Petra Govik 0724-503918 eller petra.govik@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi ser helst att du har en högskolexamen inom redovisning och några års relevant arbetslivserfarenhet som controller. För att axla rollen behöver du vara trygg i dina redovisningskunskaper. Du har god kompetens inom regelverk, lagstiftning och praxis inom redovisning. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från revision.

Då bolaget är börsnoterat behöver du ha internationell erfarenhet och meriterande är att ha arbetat med US GAAP. Rapportering sker i Excel, vilket betyder att du behöver behärska programmet mycket väl. Vi värdesätter om du har erfarenhet av att arbeta i Maconomy, alternativt goda kunskaper inom affärssystem.

Vi kommer att lägga stor vikt vid den personliga lämpligheten. För att trivas i rollen behöver du vara prestigelös, social och ha lätt för att samarbeta för att passa väl in i företaget. Du har ett personligt engagemang och god förmåga att driva ditt arbete framåt. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete, är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.