Controller till konsultuppdrag i Helsingborg

Publicerad:
2018-08-21
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201166998
Sista ansökningsdag:
2018-09-30
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Controller till konsultuppdrag

Bli en av oss, bli konsult på Dfind Finance. Vi erbjuder dig en omväxlande karriär inom ekonomi.
Vi växer och söker därför Controllers som vill arbeta i Helsingborg. Är du på jakt efter en ny utmaning och är nyfiken på konsultrollen? Då vill vi komma i kontakt med dig!

Din nya roll:
Dfind Finance ser en fortsatt stor efterfrågan av drivna Controllers till konsultuppdrag. Vi söker dig som har en gedigen ekonomibakgrund, ett analytiskt sinne och ett positivt förhållningssätt. Rollen som Controller kan innebära arbete med budget, prognos, analys och uppföljningar. Uppdrag kan även innebära punktinsatser och stora möjligheter för dig som tycker om att arbeta med projekt.

Vill du vara anställd som konsult eller har du ett eget bolag och vill samarbeta med oss? Oavsett vad så är din ansökan varmt välkommen och vi ser fram emot ett gott samarbete med dig.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid, konsultuppdrag

För information: Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-434775. Välkommen med din ansökan.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och har minst tre års erfarenhet av en roll som Controller eller av liknande arbetsuppgifter. Du har goda kunskaper inom budget-, prognos- och uppföljningsarbete.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du professionell, strukturerad och självgående. Du har ett stort engagemang och en förmåga att driva projekt framåt. Du är kundfokuserad och har lätt för att skapa förtroendefulla kontakter och uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss.

På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.