Controller till konsultuppdrag i Göteborg

Publicerad:
2018-12-21
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201185517
Sista ansökningsdag:
2019-01-31
Kontakt:
Maria Hellström
Söker du omväxling i din karriär? Lockas du av stora bolag och möjligheten att få bred erfarenhet från internationella miljöer? Då kan vi på Dfind Finance erbjuda uppdrag inom redovisning och controlling i bland annat fordonsindustrin, men även i andra branscher. Vi ser ett behov av systemkunniga konsulter hos våra kunder i olika bolag, idag och även framåt.

Vi tänker oss att du idag har ett uppdrag som lider mot sitt slut eller att du redan avslutat ditt senaste arbete och därmed är tillgänglig för nya möjligheter. De vi söker efter har erfarenhet av redovisning i form av löpande bokföring, månads- och årsbokslutsarbete från större bolag, eller controlling med ansvar för budget, utfall, analys, uppföljning och rapportering.

Tveka inte att höra av dig om frågor, eller ansök redan idag!

Kvalifikationer:
Du som söker har en kandidatexamen inom företagsekonomi eller motsvarande, samt några års erfarenhetinom redovisning och/ellercontrolling från internatioenll miljö. Erfarenhet av större ERP-system är ett krav. Du kommunicerar fritt på svenska och på engelska skriftligt och muntligt, och besitter goda Excel-kunskaper.

Som person behöver du vara strukturerad, analytisk, kommunikativ, driven, effektiv och kreativ. Du har en känsla för kvalitet och gör ditt arbete grundligt men effektivt. Har du utöver dessa egenskaper även ett affärstänk och en Hands-on-mentalitet, så vill vi komma i kontakt med dig.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance:

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2018-01-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Maria Hellström 0733-778303 maria.hellstrom@dfindfinance.se.