Controller till konsultuppdrag inför hösten i Göteborg

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Specialisering:
Controller
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201160322
Sista ansökningsdag:
2018-09-01
Kontakt:
Maria Hellström
Behöver du mer omväxling i ditt arbetsliv? Sitter du och förvaltar i dagsläget men brinner egentligen för att utveckla, driva förändring eller göra punktinsatser? Då tror vi att du har goda förutsättningar att trivas i vårt stora nätverk.

Dfind Finance ser en fortsatt stor efterfrågan av drivna controllers till konsultuppdrag. Det du behöver är en gedigen ekonomibakgrund, ett analytiskt sinne och ett positivt förhållningssätt. Våra kunder verkar inom ett brett spektra av branscher, och vi ser en särskilt stor efterfrågan på controllers med erfarenhet från internationella bolag och med gedigen erfarenhet inom redovisning. Uppdragen som controller kan innebära arbete med budget och prognos, analys och uppföljningar, men det finns även möjligheter för dig som tycker om att arbeta med projekt, eller med bokslut och rapportering.

Oavsett om du vill vara anställd som konsult eller om du har eget bolag och vill samarbeta med oss så är din ansökan varmt välkommen. Vi ser fram emot en spännande höst med dig.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Maria Hellström 0733-778303 eller maria.hellstrom@dfindfinance.se,

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av controllerarbete eller redovisning.

Du känner dig bekväm i att arbeta med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har god erfarenhet av större ekonomisystem och är en avancerad Excelanvändare.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.