Controllers med erfarenhet till Dfind Finance i Göteborg

Publicerad:
2018-03-23
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Controller/Ekonomistyrning
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201112287
Sista ansökningsdag:
2018-04-30
Kontakt:
Maria Hellström
Har du en gedigen ekonomibakgrund och trivs som controller? Då kan det vara just dig vi söker till utmanande uppdrag hos våra kunder. Vi verkar inom en mängd olika branscher, men vi ser en särskilt stor efterfrågan på controllers med erfarenhet från internationella bolag. I rollen som controller arbetar du bland annat med budget och prognos, analys och uppföljningar samt kan komma att medverka vid bokslut och rapportering.

Du har kanske en önskan om att få erfarenhet inom fordonsbranschen? Kanske drömmer du om en omväxlande karriär som konsult? Varmt välkommen med din ansökan!

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Maria Hellström 0733-778303 eller maria.hellstrom@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig med relevant högskoleutbildning inom ekonomiområdet och minst tre till fem års erfarenhet av en likvärdig roll.

Du känner dig bekväm i att arbeta med budget och prognos, rapportering, uppföljning och analys. Du har goda erfarenheter av större ekonomisystem och är en vass Excelanvändare.

Våra kunders behov varierar och därför värdesätter vi både bredd och erfarenhet hos dig som blivande konsult.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett stort engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.