Driven Billing Manager rekryteras till expansivt techbolag i Stockholm

Publicerad:
2018-09-23
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201167588
Sista ansökningsdag:
2018-10-07
Kontakt:
Maria Hydén
Yanzi Networks AB expanderar kraftigt och söker nu en Billing Manager som vill leda billing processen i en internationell miljö! En mångfacetterad roll för dig som trivs i en nyckelposition med stort eget ansvar.

Om tjänsten:
Som Billing Manager på Yanzi har du en kärnroll i verksamheten där du har ansvar för var kunderna befinner sig i bolagets viktigaste process: route to cash. Du har koll på pipeline, räknar på affärer, sköter fakturering, backlog, leverans och sist men inte minst ser till att pengarna kommer in på banken. Det är till dig alla säljare går till för att få reda på när det är dags att kontakta kunden för merförsäljning. Du ser till att koordinera med supply chain om vilka varor som är levererade och tar kontakt med kunden när betalningar krånglar.

Bland arbetsuppgifterna ingår också att vara med och driva Yanzis stora billing projekt med syfte att automatisera faktureringsprocessen, något som kräver god insikt i affärsverksamheten.

Yanzi erbjuder dig varierade arbetsuppgifter med möjlighet att påverka ditt eget arbete. Du får chansen att vara med på Yanzis starka tillväxtresa i en platt organisation där egna initiativ och förbättringsförslag välkomnas. På kontoret arbetar i nuläget ett trettiotal personer men den siffran väntas öka markant inom det närmaste året. Atmosfären är öppen och inkluderande med högt i tak. Du kommer ingå i ekonomiteamet och rapporterar till redovisningschef.

Uppdragsgivare: Yanzi Networks AB

Ort: Stockholm, Kista

Vem söker vi?
Vi söker dig som har arbetat några år med kundreskontra där du självständigt ansvarat för att driva processer. Du är högskoleutbildad inom ekonomi med god förståelse för grundläggande redovisning samt förmåga till kvantitativ analys. Du är van användare av Excel och behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet att arbeta nära säljorganisationen.

För att lyckas väl i din roll som Billing Manager på Yanzi tror vi att du är en handlingskraftig doer som drivs av att se saker hända. Du är kommunikativ och har stenkoll på siffror. Därtill är du duktig på att koordinera och inhämta information för att sammanställa och presentera förslag på ett tydligt sätt. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Yanzi Networks med Dfind Finance. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Välkommen med din ansökan snarast, dock senast 7 oktober. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Maria Hydén på 0703-58 61 68 eller maria.hyden@dfindfinance.se.

Om Yanzi Networks AB:
Yanzi provides the tools to make office spaces more productive, efficient, and attractive with the use of state-of-the-art Internet of Things (IoT) technology. Our customers are the world’s largest facility management companies pushing Yanzi to quickly become a global partner. Yanzi is a privately held high-tech company delivering an end-to-end, horizontal and all-IP software IoT platform for the Smart Building, demonstrated many times to be class leading by companies like Intel, Microsoft, and IBM. We are located in Kista, Sweden and New York and we are looking for smart people that can grow with the team and make a significant impact on the IoT market over the next few years.

För mer informationom Yanzi:
http://www.yanzinetworks.com/
https://digital.di.se/artikel/svenskt-iot-bolag-far-ny-storagare-tar-in-500-miljoner