Driven ekonom till Allmans i Borås

Publicerad:
2018-04-11
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201138385
Sista ansökningsdag:
2018-05-01
Kontakt:
Elin Lindén
Till Allmans, ett lokalt bolag inom livsmedelsbranschen med anor från 1900-talets början, söker vi nu en driven och engagerad ekonom. Idag bedriver bolaget sin verksamhet i egna lokaler på Ramnaslätt i Borås. Företaget sysselsätter ca 50 yrkeskunniga medarbetare med köttstyckning, charktillverkning samt snabbgrossverksamhet för att tillgodose hela varubehovet hos kunder som är grossister, butiker, restauranger, storhushåll, kommuner, pizzerior, gatukök m.m.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Tjänstebeskrivning
Vi ser gärna att du har en vilja till att arbeta brett inom en ekonomifunktion, med möjlighet till utveckling och att bredda din kompetens. Du trivs i en självständig roll där du driver arbetet framåt, samtidigt som du är en naturlig del av ett bolag och en grupp där det är högt i tak och där kollegor hjälper och stöttar varandra.

Som ekonom på Allmans kommer du, tillsammans med ekonomichefen, att sköta merparten av samtliga delar inom ekonomifunktionen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer framför allt att bestå av:

  • löpande bokföring
  • hantering av kund- och leverantörsreskontra
  • moms- och skattedeklaration
  • delaktighet i bokslut samt att bidra med underlag till ekonomisk rapportering
  • övrigt administrativt arbete inom affärssystemet, såsom registrering av nya artiklar, kunder och leverantörer samt hantering av priser/offerter.

I rollen ingår också ansvar för bolagets lönehantering, vilket inkluderar kontroll och avstämning av registrerad tid, att ta fram underlag för löneutbetalning samt administration vid nyanställning.

För dig med intresse av marknadsföring och reklamarbete finns det också en möjlighet att, som del av denna tjänst, få driva hur Allmans profilerar sig på digitala medier samt inom tryck. Initialt skulle denna del innebära arbete med hemsida, sociala medier, kampanjblad, foto och texter.

Ort: Borås

Omfattning: Heltid, med möjlighet till deltid. Allmans erbjuder en tillsvidareanställning om 75-100%.

Ansökan: Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

För information: I denna rekrytering samarbetar Allmans AB med Dfind Finance. Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Lindén på elin.linden@dfindfinance.se alternativt via telefon 0725-00 28 38, eller Helena Åhman på helena.ahman@dfindfinance.se alternativt via telefon 0733-16 95 90.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gymnasial utbildning inom ekonomi, alternativt med liknande inriktning från en YH-/KY-utbildning. Vidare tror vi att du har minst 2 års relevant arbetslivserfarenhet inom ekonomi och lön. Du har god förståelse för helheten inom redovisning. Du är en van användare av affärssystem och hanterar Excel väl. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och talar samt skriver svenska obehindrat.

Som person är du prestigelös, har ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete framåt. Struktur kommer naturligt för dig och du har en hög analytisk förmåga. Du tycker om att ta initiativ och trivs i en roll där du får ta ansvar.


Organisations-/företagsbeskrivning

Allmans erbjuder ett brett sortiment av egentillverkade kött- och charkuterivaror till stormarknader och butiker över hela Sverige. Verksamheten kompletteras av en snabbgross som ger service till allt från storhushåll och restauranger till gatukök och caféer.

Allmans AB grundades av August Magnusson år 1900. Allmans drivs idag av 4:e generationen bestående av Andréas, Jonas och Mattias Magnusson.

Vi finns på Ramnaslätt i vår moderna anläggning, byggd 1997 efter EU:s normer. För närvarande sysselsätter vi 50 yrkeskunniga medarbetare och omsätter drygt 200 milj kr/år.

Besök företagets hemsida på www.allmans.se