Driven Konsultchef till Dfind Finance i Göteborg

Publicerad:
2019-04-17
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Övrigt
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201215403
Sista ansökningsdag:
2019-05-19
Kontakt:
Caroline Woxberg
Telefonnummer:
0734-434622
Är du en driven, affärsorienterad och relationsskapande ekonom som vill vara med och utvecklas tillsammans med oss? Vi förstärker nu vårt team i Göteborg med ytterligare en Konsultchef.

Om rollen
Att arbeta som konsultchef hos oss är utmanande, men samtidigt givande och motiverande. I vår konsultverksamhet fokuserar vi på uppdrag avseende chefer och specialister inom Ekonomi, Finans och Lön.

Rollen som konsultchef kommer att innefatta såväl rekrytering av ekonomikonsulter som utveckling av anställda medarbetare, försäljning och rådgivning till kund samt matchning av våra konsulters kompetens mot våra kunders behov.

Du arbetar nära våra kunder och genomför fördjupade företags- och kravprofilsanalyser. Du har ansvar för att erbjuda rätt kompetens i rätt tid till våra kunder och för att arbeta aktivt med att utveckla och vårda kundrelationer.

I rollen som konsultchef leder och coachar du dina konsulter och ser till att vi på Dfind Finance är den självklara arbetsgivaren för ekonomer. Ansvaret för konsulterna innefattar bland annat anställning, introduktion, lönesättning, utveckling och uppföljning av dina medarbetare. Du har god löpande kontakt med dina konsulter och följer kontinuerligt upp uppdragen ute hos våra kunder.

Du välkomnas in till ett team med lång erfarenhet i branschen och med hög kompetens och affärsmässighet. Vi ser samarbete som en självklarhet för att lyckas och delar gärna med oss av vår kunskap. Här kommer du att bli både synlig och betydelsefull!

Din profil
Vi sätter stor värde på att du delar våra värderingar och vår vision och att du är affärsorienterad samt har ett gediget intresse för människor. Vi arbetar i ett högt tempo på en snabbrörlig marknad och detta kräver att du är anpassningsbar och har ett positivt förhållningssätt till snabba förändringar.

Du är social och kommunikativ och trivs med att knyta många nya kontakter och att jobba i team med nära samarbete. Då jobbet ofta innebär att man hanterar många olika arbetsuppgifter parallellt är det en fördel om du även är strukturerad och ordningsam. Du är trygg i dig själv och har en öppen, förtroendeingivande och positiv personlighet. Vill du skapa något nytt tillsammans med oss kommer du garanterat att trivas här!

Vidare ser vi att du har en vidareutbildning inom ekonomi och gärna tidigare erfarenhet av konsultbranschen. Det är meriterande om Du har erfarenhet av arbete inom ekonomi och/eller personalansvar. För att lyckas i rollen behöver Du ha god kommunikationsförmåga i både tal och skrift på svenska och engelska. Du behöver även ha B-körkort.

Dfind Finance kan erbjuda dig en spännande och variationsrik roll i en professionell och samtidigt personlig miljö där vi delar ett starkt engagemang för att leverera hög kvalitet och kompetens till våra kunder.

Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse.

Om oss
Dfind Finance ingår idag i Randstadkoncernen, världens största HR-serviceföretag.

Från och med 1 juni kommer Dfind Finance (gäller även systerföretagen Dfind IT och Dfind Science Engineering) att fusioneras in i Randstad AB och vi kommer även att byta varumärke till Randstad Finance.

Vi behåller dock vår organisation, och inte minst vår starka specialisering mot Finance (liksom mot IT och Science & Engineering) inom det som i framtiden blir Randstad Finance.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 19 maj. Vänligen notera att vi gör ett löpande urval i processen och att tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdatum har passerats. Ansök därför gärna så snart som möjligt.

För mer information om rollen, vänligen kontakta Affärsområdesansvarig Caroline Woxberg på 0734-434622 eller caroline.woxberg@dfindfinance.se.

För frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta HR Talent Manager Susanne Berggren på Susanne.Berggren@randstad.se

Varmt välkommen med din ansökan!