Drivna ekonomikonsulter sökes till stort bolag i Stockhom

Publicerad:
2019-01-17
Ort:
Solna, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Redovisningsekonom
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201198055
Sista ansökningsdag:
2019-06-30
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du en serviceinriktad, driven och lättlärd lagspelare som vill utvecklas inom ekonomi? Är du intresserad att arbeta och utvecklas som konsult på längre uppdrag? Då kanske vi har något som passar dig!

Just nu söker vi nya talanger inom ekonomi som vill bredda sina kunskaper hos en stor kund inom telekom i Solna. Du kommer arbeta med processer och driva arbetet framåt tillsammans med ditt team. Du blir anställd som konsult via Dfind Finance.

Som konsult får du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och testa på olika roller i flera olika branscher i små, medelstora och stora bolag. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss på Dfind Finance.

Kvalifikationer
Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning på Universitet eller Yrkeshögskola inom ekonomi och som har minst 1 års erfarenhet som ekonomiassistent och/eller redovisningsekonom med arbetsuppgifter så som löpande bokföring, avstämningar, fakturahantering, in- och utbetalningar och påminnelsehantering. Att vara behjälplig vid bokslut är meriterande men inget krav. Det är även mycket meriterande om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med stora transaktionsflöden och i affärssystemet SAP. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i Excel. Då vår kund är ett stort internationellt bolag söker vi dig som besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Vi lägger stort vikt vid personlig lämplighet. Som person visar du stort engagemang i ditt arbete. Du gillar att driva och delta i projekt och driva ditt arbete framåt. Du drivs av att lära dig mer och ständigt utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att alltid nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Talent Manager Julia Fagerlund julia.fagerlund@dfidnfinance.se