Duktiga löneadministratörer – se hit! i Göteborg

Publicerad:
2017-02-20
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Löner
Omfattning:
Heltid
Referensnummer:
200987304
Kontakt:
Jessica Ceder
Nu förstärker vi vårt konsultteam med fler erfarna löneadministratörer!

Dfind Finance är ett rekrytering – och konsultbolag specialiserat inom ekonomi, finans och lön. Hos oss blir du anställd som konsult och uthyrd till någon av våra kunder i Göteborgsområdet. Våra kunder är verksamma inom en rad olika branscher och finns inom både offentlig och privat sektor.

På Dfind Finance ser vi långsiktigt på din anställning. Vi gör en samlad bedömning av dina erfarenheter och dina mål och vill att du ska utvecklas hos oss. Arbetsuppgifterna hos våra kunder varierar men består vanligtvis i att du självständigt hanterar och ansvarar för hela lönekedjan. Du kommer att bereda löner, hantera avvikelser samt göra avstämningar. Du förväntas även vara ett stöd i frågor som rör lön och kollektivavtal.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Göteborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Löpande urval

För information: Är du den vi söker? Har du frågor om Dfind Finance och konsultrollen? Välkommen att kontakta jessica.ceder@dfindfinance alternativt 0733 77 83 03.

Kvalifikationer:
Du har en eftergymnasial utbildning med inriktning mot lön. För att vara aktuell för en konsultroll hos oss har du förutom din teoretiska utbildning arbetslivserfarenhet inom självständigt löneadministrativt arbete. Du är en duktig och strukturerad administratör och en van datoranvändare. Ett flertal av våra kunder är internationella bolag där du förväntas ha goda kunskaper i engelska i tal och skrift. Du har arbetat med stora volymer av löner i något av de vanligt förekommande löneprogrammen.

Vi söker dig som gillar att ge god service! Att dagligen bemöta andra människor, via telefon och personligen, är något du trivs väldigt bra med. Du är mån om att leverera rätt material i tid och är drivande i det du gör.

Du är noggrann och förtroendeingivande och självklart delar du våra värderingar engagerad, lyhörd och lösningsorienterad..

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna.

Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.