Ekonomassistent till Lantbrukarnas Ekonomi AB i Stockholm

Publicerad:
2018-10-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201174026
Sista ansökningsdag:
2018-10-19
Kontakt:
Helén Lissäng
Lantbrukarnas Riksförbund, LRF, är en intresse- och företagarorganisation för det gröna näringslivet. LRF bedriver även en omfattande affärsverksamhet genom de 7 dotterbolagen som tillsammans omsätter cirka 1,2 miljarder SEK. Vi söker nu en ekonomiassistent som är van att arbeta brett med leverantörsreskontrans alla delar. Rollen kommer att tillhöra vårt moderbolag Lantbrukarnas Ekonomi AB. Tillsammans med en kollega kommer du ha huvudsakligt ansvar för moderbolagets leverantörsreskontra samt några av de mindre dotterbolaget. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Stadshagen och rapporterar till Chefen för koncernekonomi.

Uppdragsgivare: Lantbrukarnas Ekonomi AB

Ort: Stockholm - Stadshagen

Vem söker vi?
Vi söker dig med relevant eftergymnasial utbildning alternativt lång erfarenhet av liknande arbete. Du kommer att arbeta brett med alla arbetsuppgifter som är kopplade till leverantörsreskontran. För att lyckas i rollen krävs att du är van att ta ansvar samt arbetar lika bra ensam som i team.

Som person är du strukturerad och noggrann. Du är prestigelös som person och uppskattar att jobba i team. Att kontinuerligt arbeta med små förbättringar i det dagliga arbetet engagerar dig.

Vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskap om de gröna näringarna och självklart att du delar LRF:s värdegrund och vision. Medarbetare inom LRF är engagerade och tar ansvar för både det egna och organisationens uppdrag att förverkliga LRF:s vision om tillväxt, lönsamhet och attraktionskraft i det hållbara samhället. Vi samverkar inom hela koncernen för att effektivera och ta tillvara på de resurser som finns samlat i hela LRF. Vi är öppna, tydliga och visar respekt för varandra. Vi delar LRF:s värdegrund.

I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan snarast. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng helen.lissang@dfindfinance.se

Om Lantbrukarnas Riksförbund

LRF-koncernen består av sju företag som tillsammans har 1,2 miljarder kronor i omsättning. De sju dotterbolagen är Bygruppen, LRF Samköp, Sigill Kvalitetssystem, Macklean Strategiutveckling, LRF Media och LRF Försäkring som alla rapporterar till moderbolaget Lantbrukarnas Ekonomi AB. Våra affärsidéer och verksamheter är olika, men gemensamt är att alla företag levererar medlemsnytta. Medlemsnytta innebär dels tjänster av hög kvalitet riktade direkt mot medlemmarna, dels att företagen levererar vinst. För mer information vänligen se www.lrf.se