Ekonomer till Newsec i Göteborg

Publicerad:
2018-06-07
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201154534
Sista ansökningsdag:
2018-06-30
Newsec Asset Management växer och söker nya medarbetare!

Vi söker nu flera Ekonomer, med stort engagemang, som vill arbeta med ekonomisk rapportering, löpande redovisning, bokslutshantering och som vill säkerställa en trygg hantering av Newsecs kunders ekonomiska förvaltning.

Newsec erbjuder ett stimulerande arbete i dynamisk miljö med stora möjligheter till utveckling, såväl personligt som yrkesmässigt. Du får möjlighet att vara en del av ett roligt och framgångsrikt företag, där nyfikenhet och modet att våga göra annorlunda uppmuntras. Newsec arbetar kontinuerligt med att skapa goda förutsättningar för medarbetarnas utveckling och trivsel, och har flera år i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsplatser.

PASSION FÖR KOLLEGOR OCH KUNDER
Som Ekonom ingår du i ett team som säkerställer trygg hantering av kundernas ekonomiska förvaltning enligt gällande förvaltningsavtal. Du är en viktig del i processen för ekonomisk förvaltning så att Newsec Asset Management får fortsatt nöjda kunder.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara självständig, noggrann och strukturerad. Du är en problemlösare som trivs med att arbeta i team för att tillsammans leverera högsta kvalitet till kunden. Det är viktigt att du är ödmjuk, flexibel och har god förmåga att samarbeta och kommunicera med såväl medarbetare som kund.

EXCELLENS
Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, en problemlösare och lagspelare.

Dina ansvarsområden består bl.a. av:
• bokföring och löpande redovisning

• ansvar för kassa- och kontoavstämningar

• ekonomisk analys och rapportering

• att upprätta bokslut och årsredovisning

• uppföljning av likviditet, budget och prognos

• att hantera fastighetsmoms, deklarationer samt jämkningsregler

• avstämning av balansräkningens konton

• att tillhandahålla den övriga ekonomiska information kunden

efterfrågar om sina bolag

• revisors- och myndighetskontakter

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande och som har flerårig erfarenhet av redovisning. Tidigare erfarenhet av fastighetsbranschen är meriterande. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har en god nivå på dina kunskaper i Excel.

NYTÄNKANDE
Vi söker dig som har viljan och förmågan att söka, hitta och prova nya lösningar för att vara med och långsiktigt skapa en stark, framgångsrik och lönsam utveckling inom Newsec.

INTEGRITET
Som person är du lyhörd och flexibel. Självständighet och prestigelöshet är också viktiga egenskaper. Konfidentialitets- och integritetsfrågor i förhållande till kunder och kollegor är alltid högt prioriterade i ditt arbete.

Uppdragsgivare: Newsec Asset Management

Ort: Göteborg

Ansökan:
Känns detta som en spännande utmaning? Varmt välkommen med din ansökan. Intervjuer och tillsättningar sker löpande så ansök gärna så snart som möjligt. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Elisabeth Lidstedt, tel. 0733-434571. Ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Organisation:
Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning. Vi är ett partnerägt bolag med ca 1700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Sveriges ledande fastighetsförvaltare.