Ekonomiansvarig i Helsingborg

Publicerad:
2018-03-06
Ort:
Helsingborg, Skåne län
Kategori:
Chefer
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201122796
Sista ansökningsdag:
2018-04-05
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-434775
Dfind Finance söker nu en ekonomiansvarig till ett mindre bolag i Helsingborg.

I rollen som ekonomiansvarig kommer du ansvara för hela bolagets ekonomi från ax till limpa. Du rapporterar till VD:n. Du kommer till exempel att ansvara för; leverantör- och kundreskontra, månads- och årsbokslut, lönehantering för alla anställda, löpande bokföring och rapporteringar.

Tjänsten passar dig som vill arbeta på ett mindre bolag där ansvaret är brett och arbetsuppgifterna varierande. Du måste vara prestigelös och kunna hantera arbetsuppgifter högt och lågt samt ödmjuk inför möten med människor. Vi söker dig som vill effektivisera och förbättra en verksamhet.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Omfattning: Konsultuppdrag på heltid ca 6 månader med start enligt överenskommelse

Ort: Helsingborg

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Löpande urval

För information: Välkommen att kontakta Emelie Lanner via emelie.lanner@dfindfinance.se vid eventuella frågor.

Kvalifikationer:
Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande, samt goda redovisningsegenskaper och är bokslutssjälvständig. Det är meriterande om du har arbetat i liknande roll på ett mindre bolag med varierande och brett ansvar tidigare.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi är ett företag som drivs av ekonomer för ekonomer. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Blir du utvald tar vi hand om dig. Som konsult på Dfind Finance får du en trygg anställning, kollektivavtal och självklart förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort.

Våra konsulter är vårt ansikte utåt och det är du som representerar Dfind Finance ute hos våra kunder varje dag. Vi arbetar dedikerat med din kompetensutveckling, i samarbete med de största revisionsbyråerna har vi ett brett och gediget utbud av utbildningar och seminarium som du som konsult kan delta i. Vi är själva specialister inom ekonomi och din närmsta chef kommer kunna vägleda dig när du stöter på utmaningar, både när det gäller ekonomifrågor eller HR relaterade frågor. Du kommer ha kvalitativ backup i form av daglig ekonomisupport via en av de största revisionsbyråerna.

Det är väldigt viktigt att du ska trivas hos oss. Därför har vi en hög närvaro ute hos dig och din uppdragsgivare dessutom har vi återkommande aktiviteter såsom nätverksträffar, konsultträffar, frukostinbjudningar och mycket mer.