Ekonomiansvarig till Kloosterboer i Bjuv

Publicerad:
2018-07-04
Ort:
Bjuv, Skåne län
Kategori:
Chefer
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201159579
Sista ansökningsdag:
2018-08-15
Kontakt:
Jeanette Wahrenberg
Telefonnummer:
0765-345434
Ekonomiansvarig till Kloosterboer

Kloosterboer utvecklar och tillhandahåller innovativa och hållbara logistiklösningar för livsmedel genom hela kyl- och fryskedjan. Genom ett nära samarbete och långsiktigt partnerskap, levererar Kloosterboer lägre kostnader och högre servicenivåer till sina kunder. Vi är ett av de ledande företagen i branschen och har idag en samlad lagervolym (kylda lager) på över 3 miljoner kubikmeter och ett uppskattat årligt varuflöde motsvarande 2 miljoner ton. Vi tillhandahåller ett brett utbud av logistiktjänster till våra kunder och förutom lager erbjuder vi, transporter, distribution och tulladministration. Genom fokus på innovation, hållbarhet och effektivitet är vårt mål är att skapa en så effektivt integrerad logistikkedja som möjligt för våra kunder.

För mer information se vår hemsida: www.kloosterboer.com eller YouTube: www.youtube.com/v/4QrqasO3qPk?version=3&hl=nl_NL&rel=0p

Till kontoret i Bjuv med utsikt över de härliga skånska fälten söker Kloosterboer Sweden AB nu en ekonomiansvarig. I rollen ansvarar du för redovisningen i enlighet med gällande lagar och regler för ett bolag i Sverige samt två bolag i Norge. I ditt ansvar för ekonomiavdelningen ingår även personalansvar för två personer. Då det är en supportavdelning är det interna kundfokuset av stor vikt och du kommer även att ta fram och presentera korrekta finansiella rapporter till såväl interna som externa intressenter. Du rapporterar direkt till VD och ingår i ledningsgruppen. Kortare resor ingår i tjänsten då vi är ett europeiskt företag och vår styrka ligger till stor del i vårt nätverk och vår kultur att alltid hjälpa varandra.

Är du en prestigelös person som gärna jobbar såväl högt som lågt, har ett stort intresse och kunskap inom redovisning samt vill kombinera arbetsuppgifter inom redovisning och controlling? Då kan det här vara din nya roll!

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Bokföring/bokslut/rapportering
  • Ansvar för uppföljning och utveckling av processer inom ekonomi/administration samt intern kontroll
  • Kontakt med revisorer och banker
  • Budget och prognos
  • Kostnadsanalyser samt uppföljning och analys av bolagen (3 st)
  • Ta fram beslutsunderlag samt fungera som stöd till VD och ledningsgrupp både i Sverige och Norge
  • Rapportering till ledningsgrupp, bolagsstyrelsen och huvudkontor i Holland
Uppdragsgivare: Kloosterboer Sweden AB

Ort: Bjuv

Omfattning: Heltid

Vem söker vi?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom Ekonomi och som har ca 5-10 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har en bra grund inom redovisning och är uppdaterad på gällande regelverk där det är meriterande med erfarenhet av K3-regelverket. Du har god systemvana och erfarenhet av såväl affärssystem som att jobba med de olika programmen i Officepaketet, speciellt Excel. Vidare behärskar du engelska i tal och skrift. Har du dessutom erfarenhet av personalansvar och/eller ledningsgrupparbete ses det som meriterande för tjänsten.

Du har en god affärsförståelse, förstår orsaker till det som genererar resultatet och har som person en stark drivkraft att vilja lära dig nytt samt har en förmåga att snabbt anpassa dig i en ny organisation. Du har erfarenhet av att följa upp efterlevnad av fastställda processer och rutiner i syfte att skapa en god intern kontroll, samt att driva och utveckla dessa vidare. Personliga egenskaper så som noggrann, analytisk, strukturerad, ha lätt för att kommunicera och samarbeta är väsentliga för rollen. Det är en självklarhet för dig att ta ansvar för dina och din grupps uppgifter. Genom att planera och organisera väl når du resultat och levererar med god kvalitet i tid även under stressiga perioder.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Kloosterboer Sweden AB med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Då det är semestertider kommer urvalet att påbörjas från och med den 6 augusti. Välkommen då med frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Jeanette Wahrenberg på 0765-345434 alt. jeanette.wahrenberg@dfindfinance.se

Varmt välkommen med din ansökan!