Ekonomiansvarig till Omnipollo

Publicerad:
2019-04-24
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Redovisning
Specialisering:
Övrigt
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201211918
Sista ansökningsdag:
2019-05-02
Kontakt:
Maria Hydén Ohm
Omnipollo är ett svenskt bolag grundat år 2011 som producerar öl efter egna recept, vi har inget eget bryggeri utan samarbetar med andra bryggerier runt om i världen. Bolaget är under kraftig tillväxt och har gått från en omsättning på dryga 3 Mkr 2013 till dryga 40 Mkr 2018. I takt med att vi växer ökar också behovet av en egen ekonomifunktion. Vi har tidigare haft redovisningen outsourcad men planerar nu att hämta hem den vilket är bakgrunden till att vi nu söker en Ekonomiansvarig.

Om tjänsten:
I denna roll blir ditt ansvar, utöver den löpande redovisningen, att säkerställa att vi utvecklar processer och rutiner kopplat till redovisningen. Du kommer även att bli projektledare för att hämta hem redovisningen från byrå samt implementera ett nytt ekonomisystem. Då vi är ett mindre bolag söker vi dig som är prestigelös och flexibel och trivs i ett team som arbetar tight tillsammans. Till dig som känner dig trygg i rollen som Ekonomiansvarig, uppskattar att hålla dig uppdaterad kring redovisningsprinciper och vill utvecklas inom controlling och analys kan vi erbjuda en spännande roll i ett tillväxtbolag. Vår förhoppning är att du och denna roll kommer att växa och utvecklas i takt med att bolaget utvecklas. Rollen är placerad på vårt huvudkontor i Gamla Stan.

Vem söker vi?
Rollen som Ekonomiansvarig är bred och innebär att du ansvarar för såväl legal som management-rapportering. Vi söker dig som har relevant utbildning kombinerat med flerårig erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. För att lyckas i rollen krävs att du har förmåga att arbeta självständigt samt kontinuerligt utvecklar processer och rutiner. Rollen som Ekonomiansvarig innebär många kontaktytor, inom hela organisationen, vilket kräver att du besitter en pedagogisk ådra samt god kommunikativ förmåga och behärskar såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind Finance, ansökan sker via www.dfindfinance.se. Vid frågor kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helén Lissäng på helen.lissang@dfindfinance.se alternativt Maria Hydén på maria.hyden.ohm@dfindfinance.se

Om Omnipollo:
Omnipollo är en kreativ rörelse som tar sig uttryck i öl. Grundarna består av Henok Fentie och Karl Grandin, en hemmabryggare och en konstnär som möts kring sin kärlek till öl och som vill göra öl till en angelägenhet. De har inget eget brygghus, utan reser istället världen över för att samarbeta med andra bryggerier. Denna approach blir en grogrund för experimentlusta och har gett upphov till en mängd innovationer och nya öltyper som berör. För mer information vänligen se www.omnipollo.com