Ekonomiansvarig till Pulsteknik AB i Göteborg

Publicerad:
2018-03-20
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Redovisning
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Rekrytering
Referensnummer:
201132282
Sista ansökningsdag:
2018-04-20
Kontakt:
Susanne Areschoug
Telefonnummer:
0729-889430
Har du en bred kompetens inom redovisning och duktig på att ta fram beslutsunderlag? Är du en engagerad och ansvarstagande lagspelare som trivs med att jobba nära verksamheten i ett mindre företag?

Då kan du vara den ekonomiansvarige som Pulsteknik söker.Pulsteknik ingår i Addtech koncernen som är en teknikhandelskoncern som tillför både tekniskt och ekonomiskt mervärde i länken mellan tillverkare och kund. Kunderna finns främst inom tillverkande industri och infrastruktur. Addtech har cirka 2 200 anställda i ungefär 120 dotterbolag som drivs under egna varumärken. Koncernen omsätter cirka 7,5 miljarder SEK. Addtech aktien är noterad på Nasdaq Stockholm.Vi på Pulsteknik levererar driftsäkra elkomponenter för krävande miljöer med höga krav på säkerhet till industrin inom OEM, Ex-materiel och automation. Pulsteknik arbetar med unika lösningar för en rad olika branscher/tillämpningar såsom energisektorn, fartyg, medicinsk utrustning, hissar, process-industri, raffinaderier, offshore, OEM-byggare, kranar och andra mobila enheter. Pulsteknik AB startade som ett familjeföretag 1965 och förvärvades 2017 av börsnoterade Addtech AB.

Beskrivningen av tjänsten

Du kommer att vara ekonomiansvarig för Pulsteknik med en omsättning om 53 mkr och 11 anställda. Tjänsten är placerad på vårt nyrenoverade kontor i Sävenäs industriområde. Du kommer att rapportera till företagets VD.Ekonomiansvarig innebär att:

- Ansvara för bolagets totala ekonomi, kund- och leverantörsreskontra samt bokföring

- Månads- och årsbokslut

- Analys och uppföljning

- Moms och uppbördsdeklaration

- Lageravstämningar

- Rapportering varje månad till vår ägare Addtech AB samt bistå VD med rapporter

- Lönehanteringen är idag outsourcad men kan eventuellt komma att ingå i tjänstenVem är du?

Vi söker dig som har någon eftergymnasial ekonomisk utbildning. Vi tror att du har minst 4–5 års erfarenhet av helhetsförståelse för ett bolags redovisning. En passande bakgrund kan vara några år som ekonomiansvarig på ett mindre bolag alternativt några år på redovisningsbyrå. Det är fördel om du tidigare har arbetat i vårt ekonomisystem Navision.Du är driven, proaktiv, analytisk och glimten i ögat. Du är kommunaktiv och positiv person samtidigt som du har integritet. Du är van att jobba som bollplank och har en god ekonomisk känsla. Du är noggrann och strukturerad och intresserad av resultatuppföljning.Vi erbjuder

- En utvecklande roll i ett tillväxtbolag, som ingår i en välmående koncern – Addtech

- Vidareutveckling – löpande utbildning är en viktig del av vår framgång

- Engagerade kollegor med stort kundfokus i en trivsam arbetsmiljöOrt: Göteborg

Omfattning: HeltidIntresserad?

Vi samarbetar med Dfind Finance. Har du frågor kontakta gärna rekryteringskonsult Susanne Areschoug på Dfind Finance, susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt dock senast 2018-04-08.