Ekonomiassistent i Malmö

Publicerad:
2018-07-18
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201162674
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
Ekonomiassistent
Är du nyexaminerad inom ekonomi eller har tidigare erfarenhet som kredithandläggare? Då har vi just nu ett spännande uppdrag hos en välkänd kund i Malmö där du får vara med i ett bolag med framfart. Tjänsten gäller en rekrytering och du kommer bli anställd direkt hos kunden.

I tjänsten som ekonomiassistent är du en del av ekonomiteamet där du arbetar med inriktning mot kreditärenden.

Din nya roll:

  • Avstämningar
  • Fakturabelåning; hantering av fakturor, kreditbeslut, påminnelser & kravbrev
  • Inbetalningar
  • Utbetalningar
  • Telefon & mail gällande kundtjänst
Kvalifikationer:
Du som söker tjänsten har en eftergymnasial utbildning inom ekonom, alternativt några års erfarenhet som kredithandläggare. Har du jobbat i Visma är det meriterande.

För att trivas i rollen som ekonomiassistent hos vår kund tror vi att du arbetar på ett snabbt och noggrant sätt. Du trivs i ett bolag som växer och där förändring ses som något positivt. Vidare har du en förmåga att möta olika typer av människor. Du har skinn på näsan och tar stort ansvar för ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänster tillsättas innan annonsen löpt ut. Vid frågor, kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult. Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.