Ekonomiassistent i Malmö

Publicerad:
2018-07-25
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201164107
Sista ansökningsdag:
2018-08-31
Kontakt:
Emelie Lanner
Telefonnummer:
0733-43 47 75
Ekonomiassistent
Har du erfarenhet av arbete inom leverantörsreskontra och letar efter en ny utmaning? Då har vi just nu ett spännande uppdrag hos en av våra kunder i centrala Malmö. Som ekonomiassistent hos vår kund arbetar du med varierande uppgifter så som strukturering av flöden och utredning av leverantörsreskontra.

Din nya roll:

  • Leverantörsreskontra – kontera, godkänna
  • Ansöka om autogiro
  • Kontakt med leverantörer angående adressändring
  • Ansöka om att lägga upp nya leverantörer
  • Hantera påminnelser
  • Ansöka om betalningar
  • Utreda och spåra betalningar
  • Sammanställa en lista samt ansöka om ”Critical suppliers”
Kvalifikationer:
Vi söker dig som har några års erfarenhet av leverantörsreskontra och med en relevant eftergymnasial utbildning i grunden. Har du arbetat i system som SAP tidigare är det meriterande, men inget krav. Vidare är du trygg i din engelska då den mesta kommunikationen sker på engelska.

Som person är du framåt och vågar ifrågasätta för att komma fram till den bästa lösningen. Du trivs i en roll där du får ha mycket kontakt med leverantörer.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Malmö

Omfattning: Heltid, 6 månader

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänster tillsättas innan annonsen löpt ut. Vid frågor, kontakta Emelie Lanner på emelie.lanner@dfindfinance.se eller 0733-43 47 75. Välkommen med din ansökan!

Vi är:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.