Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Malmö

Publicerad:
2018-03-01
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201128938
Sista ansökningsdag:
2018-04-15
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733430390
Ekonomiassistent
Är du ekonomiassistent med erfarenhet av leverantörsreskontra och reseräkningar? Trivs du i en roll där du dagligen får prata engelska? Vill du arbeta på ett uppdrag mitt i city i Malmö? Då har vi uppdraget för dig! Det här blir ditt första uppdrag hos oss på Dfind Finance och vi erbjuder dig en provanställning på sex månader som därefter går över i en tillsvidareanställning.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av leverantörsreskontra och reseräkningar.

Omfattning: Deltid-heltid, 75-100% enligt överrenskommelse

Sista ansökningsdag: 2018-04-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Talent Manager, Johanna Olsson, johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733430390

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vidare har du minst sex månaders praktiskt erfarenhet från arbete inom ekonomi och då gärna leverantörsreskontra och reseräkningar. Tjänsten kräver att du är flytande i engelska och svenska i både tal och skrift. Har du tidigare arbetat i ett SSC är det mycket meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Du är angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet i ditt arbete.


För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.