Ekonomiassistent leverantörsreskontra i Lund

Publicerad:
2018-04-20
Ort:
Lund, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Anställningsform:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201143447
Sista ansökningsdag:
2018-05-31
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733-43 03 90
För kunds räkning letar vi efter dig som har ett intresse för ekonomi och vill arbeta som Junior Accountant inom ett stort internationellt bolag. Vi söker dig som kan starta inom en månad. Uppdraget pågår fram till slutet av september och det här blir ditt första uppdrag som tillsvidareanställd konsult hos oss på Dfind Finance.

Arbetsuppgifter:
I rollen som Juniour Accountant hjälper du till med bokföringsuppgifter, med fokus på leverantörsreskontra. De huvudsakliga uppgifterna är relaterade till resekostnader och avstämning av tillhörande konton. Vidare förkommer andra uppgifter inom kundfordringar. Du håller även kontakt och agerar support åt resenärer.

Du är:
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du har minst ett års erfarenhet från en roll som ekonomiassistent. Har du erfarenhet av leverantörsreskontra i stora flöden är det starkt meriterande. Som person ser vi att du är driven och serviceminded. Du trivs i en roll där du får ha kundkontakt och många kontaktytor. Erfarenhet av SAP är meriterande, men inget krav.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: LUND

Omfattning: Heltid, med start så snart som möjligt

Låter det intressant? Tveka inte att skicka in din ansökan via vår hemsida. Då urval och intervjuer sker löpande kan tjänsterna tillsättas innan annonsen har löpt ut. Vid frågor, varmt välkommen att kontakta Johanna Olsson på johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733-43 03 90.. Välkommen med din ansökan!


Vi är
Dfind Finance är ett konsult- och rekryteringsföretag som drivs av ekonomer för ekonomer. Hos oss hittar du som ekonom spännande jobb inom ekonomi oavsett var i karriären du befinner dig och i massor av olika branscher. Vår ambition är enkel – vi ska identifiera och attrahera de allra bästa ekonomerna på marknaden. En förutsättning för att göra det är att vi som arbetar som konsultchefer eller rekryteringskonsulter själva kommer från roller som revisorer, Business Controller eller ekonomichefer. Vi pratar samma språk som dig och vi förstår dina och kundernas utmaningar.

En karriär och anställning som konsult hos Dfind Finance innebär en långsiktig anställning och fast inkomst i kombination med möjlighet till nya arbetsplatser, nya kollegor och nya arbetssätt. Hos Dfind Finance blir du del av vår kompetenta ekonomikonsultstyrka där vi arbetar med intressanta och attraktiva bolag i olika branscher, vilket gör konsultrollen omväxlande, utvecklande och stimulerande. Du får en dedikerad konsultchef som arbetar för att ge dig bästa möjliga förutsättningar att lyckas i konsultrollen, som följer upp hur du har det ute hos kund och som coachar dig i din utveckling.

Konsultuppdrag och omväxling i all ära, men din trygghet är som sagt också viktig och prioriterad. Dfind Finance är ett väletablerat bolag. Vi har funnits sedan 2011 och ingår i det globala HR-serviceföretaget Randstad. Självklart har vi kollektivavtal, tjänstepension och försäkringar. I tillägg har vi förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Som konsult har du även tillgång till nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar.

Vår ambition är att alltid erbjuda dig en långsiktig anställning och en fast månadslön. Vi vill att du som konsult ska ha alla förutsättningar att växa, kompetensutvecklas och göra din karriär hos oss. På Dfind Finance arbetar vi och lever utifrån våra kärnvärden to know, serve and trust, striving for perfection och simultaneous promotion of all interests. Vi tror att det är människor som gör skillnaden och genom att vi sätter människan i fokus levererar vi kunskap och engagemang till våra kunder.