Ekonomiassistent med bankerfarenhet i Göteborg

Publicerad:
2019-03-12
Ort:
Göteborg, Västra Götalands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201206600
Sista ansökningsdag:
2019-03-30
Kontakt:
Maria Hellström
Vi kan nu erbjuda en möjlighet för en teknikintresserad ekonomiassistent att få bli en del av ett tight team hos vårt kundbolag. För dig är det en självklarhet att ta med dig din samarbetsförmåga och dina kommunikativa egenskaper till jobbet och ser dig själv som en lagspelare av rang. Du delar gärna med dig av din kunskap till andra runt omkring dig och har gärna en supportroll.

Din sociala förmåga i kombination av ett tekniskt intresse kommer att göra dig framgångsrik i detta uppdrag. Du behöver ha en ansvarstagande approach till ditt jobb och fullfölja uppgifter med tydlig struktur och planering av ditt arbete.

För rätt person finns det möjlighet till förlängning, men till en början är detta ett konsultuppdrag som sträcker sig till sista augusti.

Arbetsbeskrivning
Du genomför daglig avstämning av inkommande och utgående transaktioner samt handlägger utbetalning av dessa transaktioner. Vidare fakturerar du återförsäljare och andra externa partners, och upprättar bokföringsordrar. I uppdraget ingår också avstämning och analys av balanskonton.

Du kommer att besvara inkommande samtal och korrespondens från kunder avseende reklamationer på transaktioner, utföra bedrägeriövervakning och bedrägeriärendehantering. Det är viktigt med snabb reklamationshantering och korrekt hantering av penningtvättsärenden samt riskbedömning angående bankens verksamhet.

En del av det löpande arbetet innebär att arbeta för att banken har god kundkännedom om både nya och befintliga kunder samt att medverka till att banken har effektiva rutiner som fångar misstänkta transaktioner och rapporterar dessa till FI.

Kvalifikationer
För att axla rollen bör du ha gymnasiekompetens och gärna en eftergymnasial ekonomiutbildning. Du har tidigare erfarenhet från arbete inom bank och fakturahantering, gärna löpande bokföring. Du kommunicerar fritt på svenska och engelska i både tal och skrift och är van vid att ha många kontaktytor i ditt arbete. Du har stor vana av att arbeta med Office-paketet.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: 2019-03-30, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Andreas Berglund konsultchef andreas.berglund@dfindfinance.se eller 0730-697711