Ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra

Publicerad:
2019-04-16
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201215285
Sista ansökningsdag:
2019-05-15
Kontakt:
Parasto Ebrahimi
Nu söker vi en driven ekonomiassistent med erfarenhet av kundreskontra till uppdrag hos vår kund vid Telefonplan. Vi söker dig som har ett gediget intresse för ekonomi och vill utvecklas inom redovisning. Arbetsuppgifterna inom kundreskontran kommer exempelvis involvera löpande fakturering enligt underlag, löpande förbättringsarbete, inkasso- och påminnelsehantering, löpande bokföring samt utrednings- och avstämningsarbete. För rätt kandidat finns även möjligheten till anställning efter uppdragsslut. Vi erbjuder en omväxlande och aktiv miljö för att du ska ha möjligheter till utveckling.

Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss. Konsultrollen erbjuder dig stimulerande arbetsuppgifter där du får möjlighet att se olika typer av ekonomiavdelningar i små, medelstora och stora bolag vilket innebär att du snabbt kan skaffa dig ett slagkraftigt CV. På Dfind Finance tillämpar vi sex månaders provanställning innan man blir tillsvidareanställd.

Uppdragsgivare: Dfind Finance

Ort: Stockholm

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Konsultchef Parasto Ebrahimi parasto.ebrahimi@dfindfinance.se

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har en ekonomiutbildning med inriktning mot redovisning eller skaffat dig relevant kunskap på annat sätt. Vi ser gärna att du har minst två års erfarenhet av liknande roller och det är av stor vikt att du talar och skriver engelska obehindrat. Vidare är du bekväm med att kommunicera via telefon och mail med internationella kontakter. Erfarenhet av Dynamics 365 är meriterande, men inget krav.

Som person är du glad, positiv och prestigelös och arbetar gärna både självständigt samt i team. Rollen kräver en stor arbetskapacitet, flexibilitet och hårt arbete då kunden befinner sig i stor förändring. Vidare är du mån om kvalitet, har mod att våga ifrågasätta samt en stark vilja att bidra till ett positivt arbetsklimat.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.