Ekonomiassistent med intresse för processutveckling

Publicerad:
2018-12-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189271
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du en serviceinriktad, driven och lättlärd lagspelare som vill utvecklas inom ekonomi? Är du intresserad av att arbeta och utvecklas som konsult på längre uppdrag? Då kanske vi har något som passar dig!

Just nu söker vi nya talanger inom ekonomi som vill bredda sina kunskaper hos en stor kund i telekombranschen, med säte i Solna. Du blir anställd som konsult via Dfind Finance, men har din arbetsplats ute hos vår kund, på ett långt uppdrag utan slutdatum.

Som konsult får du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och testa på olika roller i flera olika branscher i små, medelstora och stora bolag. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss på Dfind Finance.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos vår kund är du medlem i ett team av duktiga medarbetare som hanterar leverantörsfakturor för de nordiska länderna. Rollen omfattar leverantörsreskontra, kontoavstämningar, viss löpande bokföring och deltagande i månads- och årsbokslut. Du arbetar också med fokus på att utveckla, automatisera och förbättra inköps- Fakturaprocesser.

Kvalifikationer
För att axla denna roll tror vi att du har arbetat 1-2 år med leverantörs- och/eller kundreskontra, kanske parallellt med dina studier till ekonom.

Då vi söker dig som aktivt vill delta i vår kunds pågående utvecklingsresa inom digitalisering, robotisering och processutveckling lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang.

Du är en utåtriktad, positiv och prestigelös person som gillar att ta tag i saker och som gärna kommer med idéer på lösningar. Som är kreativ och tänker utanför boxen – kan vi göra på något annat sätt? Du är kommunikativ och en aktiv deltagare på teammöten samt utåt mot verksamheten. Vid behov kan du leda andra och är inte rädd för att fatta egna beslut.

Du gillar att driva och delta i projekt och styra ditt arbete framåt. Du drivs av att lära dig mer och ständigt utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att alltid nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet.

Det är meriterande om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med stora transaktionsflöden och/eller i något av de större affärssystemen, gärna SAP. Sannolikt har du har erfarenhet av arbete i Excel. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Julia Fagerlund julia.fagerlund@dfidnfinance.se