Ekonomiassistent med intresse för redovisning & robotisering

Publicerad:
2018-12-05
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Konsultuppdrag
Referensnummer:
201189272
Sista ansökningsdag:
2019-01-06
Kontakt:
Julia Fagerlund
Är du en serviceinriktad, driven och lättlärd lagspelare som vill utvecklas inom ekonomi? Är du intresserad av att arbeta och utvecklas som konsult på längre uppdrag? Då kanske vi har något som passar dig!

Just nu söker vi nya talanger inom ekonomi som vill bredda sina kunskaper hos en stor kund inom telekom i Solna. Du blir anställd som konsult via Dfind Finance.

Som konsult får du möjligheten att utveckla dina kunskaper inom ekonomi och testa på olika roller i flera olika branscher i små, medelstora och stora bolag. Vi ser långsiktigt på din anställning och vill att du ska utvecklas tillsammans med oss på Dfind Finance.

Arbetsbeskrivning
Som ekonomiassistent hos vår kund är du medlem i ett team av duktiga medarbetare som hanterar leverantörsfakturor för de nordiska länderna. Rollen omfattar leverantörsreskontra, kontoavstämningar, viss bokföring och deltagande i månads- och årsbokslut. Du deltar i utvecklingsarbetet kring robotisering och vad som krävs för det.

Kvalifikationer
För att axla denna specifika roll tror vi att du har arbetat 1-2 år med leverantörs- och/eller kundreskontra, kanske parallellt med dina studier till ekonom.

Då vi söker dig som aktivt vill delta i vår kunds pågående utvecklingsresa inom digitalisering, robotisering och processutveckling lägger vi också stor vikt vid personliga egenskaper och engagemang. Den här rollen kräver att du är analytisk och har ett kritiskt tänkande. Du förstår fakturaflödet och hur det hänger ihop med redovisningen. Du strävar efter att nå mål, arbetar snabbt och effektivt för att uppnå resultat och har inga problem att vara repetitiv. Du tycker att redovisning och robotisering är spännande och vill utvecklas inom dessa grenar. Vågar ifrågasätta om vi har processer som fungerar för robotisering.

Du gillar att driva och delta i projekt och styra ditt arbete framåt. Du drivs av att lära dig mer och ständigt utveckla dina kunskaper inom ekonomi. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Vidare är du angelägen om att alltid nå resultat och att hålla deadlines med hög kvalitet.

Det är meriterande om du har arbetat med ekonomi på ett bolag med stora transaktionsflöden och/eller i något av de större affärssystemen, gärna SAP. Sannolikt har du har erfarenhet av arbete i Excel. Då vår kund är ett stort internationellt bolag söker vi dig som besitter goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Kontakta Julia Fagerlund julia.fagerlund@dfidnfinance.se