Ekonomiassistent med start omgående i Malmö

Publicerad:
2018-02-28
Ort:
Malmö, Skåne län
Kategori:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Full time
Referensnummer:
201128557
Sista ansökningsdag:
2018-03-31
Kontakt:
Johanna Olsson
Telefonnummer:
0733430390
Ekonomiassistent med orderhantering
Till en av våra välkända kunder i centrala Malmö söker vi nu dig om som vill arbeta i en bred roll som ekonomiassistent. Är du tillgänglig inom kort varsel och har arbetat med kund- och leverantörsreskontra? Då är det kanske dig vi söker. Uppdraget kommer att starta omgående och sträcker sig under ca 6 månader. Du kommer att få arbeta i ett litet team med två andra personer.

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:

  • Kundfakturor
  • Registrering av leverantörsfakturor
  • Orderregistrering
  • Skicka ordar till lager
  • Kontakt med fabriken
  • Övrig kontorsadministration, så som arkivering.
Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 2018-03-20, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Varmt välkommen att kontakta Talent Manager Johanna Olsson, johanna.olsson@dfindfinance.se eller 0733430390.

Kvalifikationer:
Vi tror att du som söker har minst 2 års erfarenhet som ekonomiassistent med arbetsuppgifter inom kund- och leverantörsreskontra. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med orderregistrering är detta mycket meriterande. Tjänsten kräver att du är flytande i svenska, både i tal och skrift. Som person bör du vara noggrann och serviceminded för att trivas i rollen. Vidare är du självgående och trivs med att skapa ordning och struktur i ditt arbete.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


Organisations-/företagsbeskrivning:
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en omväxlande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll som konsult.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Välkommen till oss för en omväxlande och trygg karriär som konsult.