Ekonomiassistent NetOnNet Borås

Publicerad:
2019-04-11
Ort:
Borås, Västra Götalands län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Heltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201213543
Sista ansökningsdag:
2019-05-05
Kontakt:
Susanne Areschoug
Telefonnummer:
0729-889430
Världens bästa elektronik kommer direkt från lagerhyllan. Vår affärsidé är lika enkel idag som när vi startade 1999 – att sälja hemelektronik till lägre priser än vanliga butiker. Från början fanns vi endast på Internet men 2001 kompletterades nätförsäljningen med våra Lagershoppar där du handlar till samma låga priser som på nätet.

NetOnNet erbjuder både egna och välkända varumärken på bl a TV, hushållsprodukter, datorer, mobiltelefoner och mycket mer. Vi är ca 700 engagerande medarbetare i Sverige och Norge, med huvudkontor i Viared utanför Borås och befinner oss alla i en riktigt spännande fas med stort fokus på framtiden.

Ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra

Har du sinne för siffror och vill utvecklas tillsammans med kunniga och kompetenta medarbetare? Vi söker dig som vill ge våra leverantörsfakturor lite extra uppmärksamhet.
Har du intresse för ekonomi och vilja att ständigt utvecklas är detta en roll för dig. Du välkomnas in i ett bolag som lever värderingarna; Enkla, Ärliga, Nytänkande och Tillsammans. Dina kollegor arbetar med stort engagemang och delar gärna med sig av sin kunskap.

Tjänsten och arbetsuppgifter:
I rollen som ekonomiassistent är dina huvudsakliga uppgifter att hantera det dagliga flödet av leverantörsfakturor, kontering, matchning och avvikelser. Rollen är bred och utvecklande, den inkluderar arbete med betalningar, netting eller remburser, kontoavstämning vid månadsbokslut och årsbokslut. I arbetet ingår även att vara ett stöd mot resten av organisationen i fakturarelaterade frågor.

Rollen innebär ett nära samarbete med alla funktioner inom Ekonomi och har även kontaktytor mot flera av bolagets funktioner. Du kommer periodvis att ha kontakt med externa parter. Du ingår i ett team som består av 7 personer och du rapporterar till din gruppchef.

Tjänsten är tillsvidare och är placerad på NetOnNets fina huvudkontor i Borås.

Kvalifikationer:
För att trivas och lyckas i rollen ser vi att du är gymnasieekonom eller likvärdig och har arbetat med liknande arbetsuppgifter några år. Du har grundläggande redovisningskunskaper och behärskar Excel väl. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Som person trivs du att arbeta i en föränderlig miljö. Du är positiv, flexibel och arbetar strukturerat. Vi arbetar tillsammans och därför är det viktigt att du delar med dig av din kunskap och har lätt för att fråga när du inte kan. Din goda kommunikationsförmåga och sociala framtoning kommer väl till pass, då du i denna roll har många kontaktytor i organisationen. För oss är det inte åren i yrket som är det viktigaste utan snarare din personlighet och potential.

Mer information om tjänsten: Kontakta gärna Susanne Areschoug på Dfind Finance, susanne.areschoug@dfindfinance.se eller 0729-889430 eller Helena Åhman på Dfind Finance, helena.ahman@dfindfinance.se eller 073-316 95 90.

Sista ansökningsdatum: Urval och intervjuer kommer att ske löpande, ansök därför så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att läsa mer om hur du kan bidra till NetOnNets fortsatta utveckling.