Ekonomiassistent på deltid till bolag i city

Publicerad:
2019-04-15
Ort:
Stockholm, Stockholms län
Kategori:
Ekonomiassistent
Specialisering:
Ekonomiassistent
Omfattning:
Deltid
Jobbtyp:
Rekrytering
Referensnummer:
201215207
Sista ansökningsdag:
2019-04-22
Kontakt:
Carl Mellström
Är du intresserad av att arbeta som ekonomiassistent på deltid? Då har vi en spännande roll för dig!

Till ett expanderande och spännande företag i city söker vi nu dig som vill arbeta på halvtid! Du kommer att arbeta som ekonomiassistent och hantera leverantörsreskontra, kundreskontra samt löpande bokföring. Även övrig kontorsadministration kan förekomma.

För att passa i rollen har du tidigare erfarenhet av rollen som ekonomiassistent, har en positiv inställning, prestigelös och en känsla för service. Har du tidigare arbetat i Visma och är skicklig i Excel är detta meriterande!

Om Dfind Finance
Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag som erbjuder en utvecklande karriär som konsult inom ekonomi, finans och lön. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden. Som konsult hos oss har du möjlighet att utveckla din kompetens och bygga ditt CV genom olika uppdrag hos våra kunder samtidigt som du får stöd och vägledning från din konsultchef. Dessutom erbjuder vi ett stort utbud av utbildningar och seminarium via några av de största revisionsbyråerna, nätbaserade utbildningar samt föreläsningar och konsultträffar. Allt för att du som konsult ska få möjlighet att kompetensutvecklas och trivas i din roll.

Självklart har vi också kollektivavtal och förmåner som försäkringar, friskvårdsbidrag, företagshälsovård och rabatt på träningskort.

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer kommer att ske löpande.

För information: Konsultchef Carl Mellström, carl.mellstrom@dfindfinance.se